2777
2789
عنوان

یک لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 48 پست
خوب اینجوری که بدترمیبازه  اینجورزنها خیانتشون بایک نفرلومیره  اماخیلی هاشون باچند ...

دختر هفده ساله دیدم.با پیرمرد شصت و سه ساله پولدار .خرج عمل  زیبایی رو ازین میگیره .تو همین حین نامزد هم انتخاب میکنه.یعنی اصلا رابطه رو پیرمرد رو رابطه تلقی نمیکنه و حس بدی نداره.

ادمها خیلی پیچیده میشن گاهی

خیانت همیشه بوده.موبایل قبحشو ریخته. به گوش خودم میشنیدم.خانوم همسایه واسه جا پارک واسه شوهرم چه عش ...

واقعا گوشی خیلی باعث فسادشده این من عملادارم می بینم 

اینقدرفراروخیانت زیادشده برمیگرده یک علتش همین گوشی 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نمیفهممشون... ب قول شما یکبار گول خوردی هی پشت هم گول خوردی؟؟؟؟😐😐😐 خدا ازشون نگذره بخد ...

گفت گول خوردم خودشوتبرئه کنه مگه نه به قول شما آدم یکبارگول میخوره

اتفاقاهمین بعدلوداد خانم دوسه سال پیش بایک پیرمردم خوابیدم😡

خوابیدن پولکی داریم.تلافی جویانه داریم.کنجکاوانه داریم.حتی اتفاقی و همراهی هم داریم.

یا مرده از رابطه های دیگه خبر نداره

یا برنامه ای واسش داره.

یا وابستگی خاصی داره که میتونه راز یا عادات شخصی باشه

یا تفکر انتحاری بخشش و تدین از طریق مشاوره کسی که اینم خوب نیست چون بعد ها سر باز میکنه و فکر خودش حاکم میشه

دختر هفده ساله دیدم.با پیرمرد شصت و سه ساله پولدار .خرج عمل  زیبایی رو ازین میگیره .تو همین حین ...

اونا واسه پولش میخواد نه عشق کردنش....

اونا واسه پولش میخواد نه عشق کردنش....

دقیقا .مشکل اینه که مشکلی نداره اصلا و داره ایندشو با همسر ایده الش دنبال میکنه

مثل هندوستان که دختر با رابطه با غریبه ها پول جهیزیه رو اماده میکنه که بده خونواده داماد

زناشون زبون درازن وریاکار گول میزنن ادمو عروس عموی منم همینطوربودم دخترعمومم میشه خیانت کرد بعد همه فهمیدن اومدخونه ماافتاد ب پاهای بابام ک عمو اون مزاحمم شده من بی گناهم میخوان منوطلاق بدن با داماد عموم دوس شده بود میگفت اون از زنش جدابشه من بی گناهم بعد جالبه پیرینت گرفتن از ی خط دیگه ک نامرد فقط دوتا پیام داده گفت فقط گفتم چی ازجونم میخوای بعد کاشف ب عمل اومد باخط خود پسرعموم ینی شوهرش پیام میداده ب پسرا پیرینت اونم گرفتن دیدن بعللله زنه مقصره وهمه ما ک پشتشو گرفتیم اشتباه کردیم چنان نقش بازی میکرد ک نگو خودشوانداخت گردن من تروخدا ببین خواهرشوهر چکارکرد بازندگیم برام طوتئه چید بعد اون دخترعموم ک بی گناه این وسط بیچاره همه میگقتن تومقصری برااین نقشه چیدی این قضیه یک ماه طول کشید تا فهمیدن چی ب چیه با نزدیک ۱۳تا ازدوستای شوهرش دوس شدع بود 

زناشون زبون درازن وریاکار گول میزنن ادمو عروس عموی منم همینطوربودم دخترعمومم میشه خیانت کرد بعد همه ...

شوهرش هم میخواس برش گردونه فکرکن چجوری نقش بازی کرده براش ولی خانواده عموم دیگه برش نگردونن وطلاقش دادن بعدبایه پسر دوس شده پسره زنشو طلاق داد اینوگرفت الانم چنان دوسش داره ک  نگو و خواهرمجردشم برای اون یکی داداش پسره گرفتن اصن ی بازیگر ماهریه براخودش ک ماهنوز شک داریم خدایا این چ موجودیه خلق کردی 

زناشون زبون درازن وریاکار گول میزنن ادمو عروس عموی منم همینطوربودم دخترعمومم میشه خیانت کرد بعد همه ...

حالم بد شد .چقدر چندش.سیزده تا.اینا عقده خود کم بینی دارن حتما.میخوان ستایش بشن.خاک بر سر