2777
2789
عنوان

دیوار

355 بازدید | 42 پست

سلام خانم ها کیا برنامه دیواردارن؟

من چندروزه نصب کردم اگهی گزاشتم اما شماره نمیزارم الان یکی اومده میگ‌من ناظر دیوارم یکی ازحسابتون استفاده میکنه شماره بده تا کد بزنیم خارج بشه درسته؟

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کجا گفتن اینو ؟؟

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

اصلا شماره نده من اگهی کفش گذاشتم با شماره یه مشت مرده هرزه دنبال زنا های جند.ه بودن نمیدونی چه حرف هایی به من زدند بخدا اب شدم اگه خانوادم میفهمیدند منو میکشتن😭😭

عاشق همه نی نی سایتیا هستم🥰

اگه تو قسمت چت گفتن که اصلا این کارو نکنید چون اصلا از مسئولین سایت نیستن😐

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

عزیزم دیوار هر ارتباطی بخاد باشما داشته باشه منظورم مدیریته

فک کنم

اول یه اس ام اس ب گوشیتون ارسال میکنه ک خیالتون راحت باشه،و بهتون اعلام میکنه ک قراره یکی باهاتون از طرفه مدیریت تماس بگیره

اره دروغ میگفت تا گفتم زنگ میزنم پشتیبانی مکالمه اش را کلا حذف کرد 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
اگه تو قسمت چت گفتن که اصلا این کارو نکنید چون اصلا از مسئولین سایت نیستن😐

بله دروغ میگفت