2777
2789

دلم بحال خودم و بچم میسوزه 

متنفرم ازینکه تواین خونه نفس میکشم حتی دلم نمیخواد نگاه به وسیله ها کنم

کاش بره براهمیشه اینجور ارامشم برمیگرده حتی سررفتار زشت و لعنتیش عذرخواهی نکرد یه حیونه 

دعای من چندساله نگرفت لااقل شماهادعاکنین یه اتفاقی بیفته ولم کنه بره بچم همش توتنشه نگرانشم دلم میسوزه برای همه چیز

همه چه فهمیدن😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی شده مشکلتون چیه

یه حرف ساده و تنش یهویی اینکه نتونستم باهاش خونه کسی برم ک واجب بود اما شرایطشونداشتم یهوعصبی شد و دادوبیداد و فحش کل خونوادش و زن داداش خبرچینش فهمید مضحکه همه شدم

اخ چقدر سخته درکت میکنم فقط با مردای عصبی باید مدارا کنی چاره ای نیست

نمیتونم حال دلم خرابه انگار زندگی بچگیمو دارم الان واسه بچم تکرارمیکنم این یعنی فاجعه

اینکه جلوبقیه خورد شدم و بچم فردا اعتباری نداره و مسخره میشه توعذابم

بغضم جوریه که خفم ازین چندساعت حتی حوصله ندارم یلحظه بمونم اینجا اونقدر داغونم که هرلحظه یه فکر داغون میکنم اشکم سرازیر از غروب تاالان

همه روزای این مدلی رو از سر گذروندن حالا یا یه کم بیشتر یا یه کم کمتر، اینطور فکر کنی کمتر ناراحتی میکشی

یه دختر خاله دارم همه تو فامیل اینا رو عاشق و معشوق میبینن تا اینکه یه بار رفتیم اهواز خونه شون خیلی دلم براش سوخت خیلی شوهر آشغالی داره

نمیتونم حال دلم خرابه انگار زندگی بچگیمو دارم الان واسه بچم تکرارمیکنم این یعنی فاجعه اینکه جلوبقیه ...

گلم اینقدر غصه نخور بقیه ام مطمئن باش فراموش میکنن سعی کن اگه دعواتونم میشه کسی نفهمه..‌طفلی بچه ها چقدر این مواقع اذیت میشن😔

همه روزای این مدلی رو از سر گذروندن حالا یا یه کم بیشتر یا یه کم کمتر، اینطور فکر کنی کمتر ناراحتی م ...

زندگیم چندساله شبوروز گریه و ناراحتی حس میکنم مخم معیوب شده ازین همه ناراحتی 

نمیتونم حال دلم خرابه انگار زندگی بچگیمو دارم الان واسه بچم تکرارمیکنم این یعنی فاجعه اینکه جلوبقیه ...

عزیزم😔😔😔

انشالله همسرت متوجه رفتار اشتباهش بشه و این روزات جبران بشه.

اول اینکه شما هم مثل من مثل اینکه مشکل روحی داری ، افسرده‌ی ، دلمردگی‌،   همه چیز رو تیره ‌تار میبینی 

بعدم شوهرت نمیمیره یا سر به نیست نمیشه ، الکی به این امید نباش

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
گلم اینقدر غصه نخور بقیه ام مطمئن باش فراموش میکنن سعی کن اگه دعواتونم میشه کسی نفهمه..‌طفلی بچه ها ...

کیی فراموش میکنه جاری خبرچینم که الان کل شهروخبردارکرده بخدا چیزخاصی نگفتم بهش یلحظه جنی شدی با حرص رفت بیرون تارسیدپیش خونوادش کلی حرف و فحشم داد حتی عذرخواهی نکرد کاش بمیره بخدا ارزومه نباشه