2777
2789
عنوان

تورو خدا ب دادم برسید داغونم

247 بازدید | 8 پست

سلام خانما

از ۶ صب ک چش باز کردم تا الانش نی نی سایتم..چقد تجربیات بد و تلخ میخونم از مشکلی ک دارم خواهرانه اگ اطلاعی دارین راهنماییم کنین

مدتی کمر درد و لگن دارم دارم بعضی روزا خیلی شدیدا و البته همراه لکه بینی خفیف و ترشح.رفتم متخصص زنان خودش تو مطب معاینه ک گفت عفونت خیلی جزیی داری و هیچیم نداد فقط روزی ی دونه مترونیدازول تا ده روز.الان روز نهمم هیچ فرقی نکردم دردام همونه و ببخشید پس از استفاده از شیاف ترشح و لکه زیادی هم خارج میشه.از صب دارم سرچ میکنم تا رسیدم ب آندومتریوز.همه علایمم ب آندومتریوز میخوره‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترتو عوض کن سونوگرافی بده همه چیز درمان داره فردا صبح اول وقت برو متخصص زنان حتما حل میشه نگرا ...

مرسی از جوابت عزیزم.با سونو شکمی مشخص میشه یا باید واژینال بدم؟