2777
2789

دو روز پیش پانکچر‌شدم.. اما گفتن انتقال نمی دیم و شاید یک ماه ونیم تا دو ماه دیگه انتقال بدیم ... اخه چرا ؟! هیچی نگفتن  به نظرتون آی وی اف جواب میده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

های پر شدی عزیزم انشالله جنینات که  تشکیل شدن و فریز میشن و بعدا واست انتقال میدن

شکمم مثل زن شش ماهه باردار شده .. دکترم هیچی بهم نگفت.. قبل پانکچر درد شدید داشتمم

حدودا یک ماه ونیم تا دوماه طول میکشه درسته

خدایا خیلی سخته این چشم به راهی .. این همه هزینه های سنگین و....‌‌‌‌‌‌‌بخدداغون شدم کارم شده گریه همش منتظرم بهم زنگ بزنن تعداد تشکیل شده ی جنین هارو بگن ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میترساز خبر بد

[QUOTE=218977981]شکمم مثل زن شش ماهه باردار شده .. دکترم هیچی بهم نگفت.. قبل پانکچر درد 

همونه عزیزم تخمدانهات واکنش شدید نشون دادن و تخمک زیاد آزاد کردن ،دستور غذایی یا ورزش بهت نگفت دکترت؟اگه نه تو نت سرچ کن و انجام بده  

بسلامتی.... بعد جواب گرفتید؟

سلامت باشی

فقط دوتا جنین تشکیل شده بود

وقتی رفتم سراغ کارای انتقال دکترم گفت که اصلا کیفیت ندارن وارزش انتقال ندارن واز اول باداروهای قوی تر این پروسه روبایدشروع کنی منم کلا قیدش رو زدم

الهی وربی من لی غیرک
[QUOTE=218977981]شکمم مثل زن شش ماهه باردار شده .. دکترم هیچی بهم نگفت.. قبل پانکچر درد  همونه ...

نه والا هیچی فقط گفتم بعد پانکچر‌درد زیاد دارم گفت سفیده تخم مرغ و سینه مرغ و لبنیات بخورم .. چی بخورم به نظر شما

خدایا خیلی سخته این چشم به راهی .. این همه هزینه های سنگین و....‌‌‌‌‌‌‌بخدداغون شدم کارم شده گریه هم ...

کدوم مرکز رفتی؟

توکلت به خدا باشه انشاءالله هرچی خیره برات رقم بخوره

الهی وربی من لی غیرک