2777
2789
عنوان

یه سوال از مامان های گل

134 بازدید | 23 پست

خانومها شما بچه هاتون از چند سالگی تو دستشویی رفتن مستقل شدند.یعنی توانستند خودشونو تنهایی بشورن و دستاشونو تمیز بشورن و بدون کثیف کاری کارخوذشونو تمیز وله تنهایی انجام دادند.پسرم چهار ساله ونیمش هست.میگن خودش تو این سن باید کارشو به تنهایی انجام بده و نیاز نداشته باشه من یا باباش بشوریمش.آخه پسر من خیلی بدش میاد.همین قدر که من میشورمش هی میگه مامان ببخشید که تو داری میشوری من.دماغت رو بگیر بوی بد میده.ببخش که دستات بو‌میگیره.دستاتو مایع بزن تمیز بشه.خوب بشور.زودتر بشور دستاتو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرزاده من 5 سالشه هنوز با مامانش میره،چقدر دلم برا پسرت سوخت،طفلکی برا هر بار دستشویی رفتن عذاب وجدان داره،

خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم  

بستگی ب توانایی بچت داره،،مقایسه نکن خواهر شوهرم تا ۶ سالگی مستقل نبود بچش،،نگران نباش بلاخرع یاد میگیره

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
برادرزاده من 5 سالشه هنوز با مامانش میره،چقدر دلم برا پسرت سوخت،طفلکی برا هر بار دستشویی رفتن عذاب و ...

اصلا من حرفی نمی‌زنم.میگم مامان من بدم نمیاد.دوست دارم تمیز باشی.مامان ها بدشون نمیاد بچه عاشونو بشورن.خودم احساس میکنم پسرم حساسه که این حرفها رو میزنه

اره اوکی بود مثلا هفته اول من باهاش تو دست شویی میرفتم ها ولی کاری نمیکردم به میگفتم چیکار کنه دیگ خ ...

آها مرسی .آره همین که باهاش باشم و ببینمش که چیکار می‌کنه خوبه

خب مقصر خودتون هستین من دخترم 2 سالشه میره دستشویی میرم شیر و واسش باز میکنم شیلنگ و میگیرم میگم خودتو بشور بهش قشنگ یاد میدم بعد دستاشو با مایع میشوره ولی خودمم کمکش میکنم فعلا هنوز قشنگ نمیتونه ولی اول میگم خودت بشور بعد خودم میشورم