دوستان همه در این طرح ممنوعیت صدور گواهی بکارت شرکت کنید و امضا کنیدتا در لیست پیگیری ویژه کارزار قرار بگیره
با تلاش برای ایرانی آباد، مردمی شاد، برابر و به امید روزی که خشونت علیه تمام بشریت پایان یابد.
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اینقدرمشکلات و گرفتاری حل نشده داریم این برامون مهم نیست
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
باورم نمیشه ک شما یه خانم باشی و از ظلمی ک در حقت جیشه تا این حد راضی باشی
موفق باشی
من امصا کردم ولی با توجه به فرهنگ و قوانین و.... بعید میدونم کاری کنن خیلی چیزا میخواستم بگم ...
ممنون بانو 🙏🙏 امیدوارمتاثیری داشته باشه
خب کاملا بین طرفین هستش مگه به غیر از طرفین کس دبگه ای براش مهمه این چیز ها
متاسفانه بله کل خانواده شوهر و در مواردی خانواده خود خانم و عمه خانم و خاله خانم و.......