کلا واسه اینکه بدنم از این خشکی بیرون بیاد و مرطوب بنظر بیاد چی استفاده کنم و اینکه پوست بدنم حالت براق داشته باشه چی استفاده کنم؟فککنم روغن بدن و این چیزا باید استفاده کنم و این بادی اسپلش چقدر تاثیر داره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دنبال روغن ماساژ و اینا بودم دیدم خیلیا از روغن بدن بچه فیروز راضی بودن تو دیجی کالا زدم نظراتم خوندم دیدم همه نوشتن ما واسه بدنمون میزنیم نرررم میکنه منم سفارش دادم قیمتشم ک ارزونه
خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش
اوسیون و اینا فک نکنم خیلی خوب باشه من دنبال روغن ماساژ و اینا بودم دیدم خیلیا از روغن بدن بچه فیرو ...
آها چه خوب الان روغن بچه رو استفاده میکنی خوبه واقعا بدنو حالت براق تر میکنه؟😂من کلا یه محصول میخوام که بدنو براق و روشن کنه فککنم کرم شاین خوب باشه که رنگای مختلف داره نه واسه همیشه ولی همون چن ساعتم باشه خوبه