2777
2789
عنوان

برای خشکی پوست بدن چی استفاده کنم؟؟

1040 بازدید | 10 پست

کلا واسه اینکه بدنم از این خشکی بیرون بیاد و مرطوب بنظر بیاد چی استفاده کنم و اینکه پوست بدنم حالت براق داشته باشه چی استفاده کنم؟فک‌کنم روغن بدن و این چیزا باید استفاده کنم و این بادی اسپلش چقدر تاثیر داره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوسیون و اینا فک نکنم خیلی خوب باشه

من دنبال روغن ماساژ و اینا بودم دیدم خیلیا از روغن بدن بچه فیروز راضی بودن تو دیجی کالا زدم نظراتم خوندم دیدم همه نوشتن ما واسه بدنمون میزنیم نرررم میکنه منم سفارش دادم قیمتشم ک ارزونه

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
اوسیون و اینا فک نکنم خیلی خوب باشه من دنبال روغن ماساژ و اینا بودم دیدم خیلیا از روغن بدن بچه فیرو ...

آها چه خوب الان روغن بچه رو استفاده میکنی خوبه واقعا بدنو حالت براق تر میکنه؟😂من کلا یه محصول میخوام که بدنو براق و روشن کنه فک‌کنم کرم شاین خوب باشه که رنگای مختلف داره نه واسه همیشه ولی همون چن ساعتم باشه خوبه

آها چه خوب الان روغن بچه رو استفاده میکنی خوبه واقعا بدنو حالت براق تر میکنه؟😂من کلا یه محصول میخوا ...

من هنوز دستم نرسیده

منم دقیقا مثل تو خیلی دنبال براقی و اینا بودم

لوسیون ک گرفتم بی فایدس

براق کننده هم اسپره براق مای گرفتم الکیییییی

فک کنم همین روغن از همه بهتر باشه 

هم خوشبو میکنه هم نرم همم ی براقی میده دیگه 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش