2777
2789
عنوان

عینکی ها بیان لطفا

321 بازدید | 44 پست

دوستان من الآن هفت هشت ساله،عینک میزنم

دیگه واقعا خسته شدم،پول عمل رو هم ندارم

شماها باعینک مشکلی ندارین؟

دیدتون بدون عینک چطوره؟

من چشمام هردو نمره دو هستن

شما چطور؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بدون‌عینک اصلا خوب نمیبینم

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقع برا تلویزیون و گوشی و مدرسع برا تختع میزنم

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بدون عینک کورم ولی بازم نمیزنم :/

مـبرا صدام کن دلبندم /  بله پروفایل خودمم :>    ‌                                                                                                                     معذرت ک به هیچی اهمیت نمیدم 🌊💙                                                                                                                                              

نه بدون عینک زیاد اذیت نیستم ولی بهش عادت کردم 

وقراره امسال عمل کنم 

عینک خودش خیلی عوارض داره 

فزم چشمهارو ریز وخسته نشون میده 

دور چشم تیره میشه وچروک

ریپ بـزن، ولی لایـــــک نـکـن😢💜
بدون عینک کورم ولی بازم نمیزنم :/

من بدون عینک حس بدی دارم

اتعمادبه نفس ندارم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

من یک ماهه عینک گرفتم ولی اصلا دوس ندارم بزنم 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫