2777
2789
عنوان

عینکی ها بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 44 پست
نه بدون عینک زیاد اذیت نیستم ولی بهش عادت کردم  وقراره امسال عمل کنم  عینک خودش خیلی عوا ...

آی گفتی،دقیقا همین بلاها رو سرمن آورده

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس اگه شما کوری من چی ام مک شماره چشمام۵😩

بدون عینک دیدن چطوره؟😲😲😲

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

منم همون حدوداس نمره چشمم

بیرون رفتنی لنز طبی میزارم

تو خونه عینک میزنم 

قبلا گاهی بیرون عینک میزنم ولی چون ماسک میزنم خیلی بد میشه دیگه کلا بیرون از خونه لنز میزارم

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

دیر به دیر دکتر میرم اشکال نداره؟

نمیدونم،فقط اینو می‌دونم اخیرا چون همش سرم توگوشی بوده،دیدم بدترشده

منم همون حدوداس نمره چشمم بیرون رفتنی لنز طبی میزارم تو خونه عینک میزنم  قبلا گاهی بیرون عین ...

من نمی‌دونم چرا،اما ازلنز میترسم،یه جوریه

من نمی‌دونم چرا،اما ازلنز میترسم،یه جوریه

من خیلی وقته استفاده میکنم 

قلقش دست آدم بیاد دیگه راحته

فقط باید همیشه گذاشتن و برداشتنش دستات رو بشوری و حتما تمیز باشه 

نظافت رو رعایت کنی هیچی نمیشه 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

یه چشمم ۲ و ۷۵ ، یه چشمم ۳... حوصله دردسرای بعد عمل‌و ندارم ، ترسوندن منو😒..حالا بینیمو که عمل کردم ...

اما اونایی که عمل کردن،میگن خوبه،راضی بودن

بینی واجب نیست

کورم کلا....بدون عینک ۵ دقیقه اصلا نمیتونم  همه جا برام تاره بدون عینک

الهی هرچه زودتر بتونی عمل کنی،راحت بشی

وای چجوری بی عینک سر میکنی من ک چهرهارو خوب نمیبینم

منم،یه حس بدیه