2777
2789
عنوان

برای اقدام به بارداری

289 بازدید | 3 پست

برای اقدام به بارداری دکتر برام امپول دوره ناف و قرص کلومیفن روز سوم پریود تا پنجم بود سه دوره یعنی سه ماه از این داروها استفاده کردم نشد بعد بیخیال شدم و مجدد رفتم یه دکتر دیگه برای همسرم ازمایش اسپرم نوشت که دیدم کم تحرکی اسپرم داره در حدی که با قرص قابل حله و سونوگرافی برای من که همه چی سالمه ولی عکس رنگی ننوشت من از دکتر خواستم iui انجام بدم گفت چون طبیعی هست و چندین سال نخواستین بچه دار بشین (البته جلوگیری ما طبیعی بوده و ۱۰ سال نخواستیم بچه دار شیم و یک سال که جلوگیری نمیکنیم ولی خبری نیست) 

و دکتر گفت بهتره دو سه ماه با قرص پیش بریم برام قرص ویتامین D3 ،قرص کلمگزینک قرص ناتال فرمولا ، اسید فولیک و بازم قرص کلومیفن و قرص تروئید که برام این قرص عجیبه که من ذره ایی تروئید ندارم نوشت یعنی قرص لووتیروکس و گفت هر صبح ناشتا یک دوم یعنی نصف استفاده کنم علت رو پرسیدم گفت برای تحرک تخمک از طریق تیروئید هست برای همسرمم قرص اسپیمن دی اس و گفت اگر سه ماهه باردار نشی مینویسم عکس رنگی و بعد iui چون ارمایشات تو خیلی نرمال هست فقط همسرت کم تحرکی اسپرم داره که با تغذیه مناسب و قرص انشالله رفع میشه، حالا نگرانی من از این قرص تروئید هست که برام نوشته ایا کسی اطلاعی داره و با این روش باردار شده ؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.