2777
2789
عنوان

زایمان

236 بازدید | 20 پست

سلام دوستای گلم 

من ۴۳ روزه که زایمان طبیعی کردم بخیه هام تقریبا خوب شده فقط روشون قرمزه بنظرتون برای برطرف شدن قرمزی جای بخیه چه پمادی استفاده کنم که خوب بشه

مبارکه قدمش خیر ....پیش متخصص برو بهتره 

ممنون گلم...شنبه نوبت داشتم ولی خونریزی دوباره شروع شد و نتونستم برم حالا دیروز تازه قطع شد باید نوبت بگیرم دوباره گفتم اینجا بپرسم شاید بدونن بچه ها چه پمادی خوبه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من روغن حیوانی زدم واقعا از هردارویی بهتر بود فقط مطمین باش روغنش خوب باشه یعنی بخاطر کاربچه و...داشتم دیوونه میشدم از درد بخیه ها این مثل آب روی آتیش بود دوروزه کامل خوب شداوایل همش مقاومت کردم گفتم باباقدیمیا دارونرداشتن و...خلاصه بدجوری ضایع شدیم البته توغذاهامم ریختم ولی بنظرم اثر موضعیش بهتر بود

زایمان سخت بود ؟میشه بگی چطوریه ...من باردارم میترسم 

دیگه سختیه خودشو داره حالا چه طبیعی چه سزارین 

منم خیلی میترسیدم و همه بهم میگفتن نمیتونی برو سز شو 

خدا کمک میکنه عزیزم اصلا نترس 

میترسم ک نکنه ی وقت سر را بمیرم یا بچم مشکلی براش پیش بیاد !!¡!!!!!!!!

منم این حرفارو زیاد میزدم خدانکنه ان شاءالله که بسلامتی زایمان میکنی و نی نی رو بغلت میگیری.اون لحظه که بچه بدنیا میاد تموم دریایی که کشیدی یادت میره از بس که حس خوبی داره