2777
2789
عنوان

مستقل شدن از خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 40 پست
سعی کن نزدیک باشی بهشون  ولی من اگ مستقل میشدم دیگه کلا هیچوقت ازدواج نمیکردم  خانما است ...

منم ازدواج دغدغم نیست خودمم میدونم با شخصیتی که دارم دیر ازدواج میکنم برا همین میخوام از الان مستقل بشم و چون خیلی وابسته هستم فکر میکنم جدا بشم شاید از نظر مالی هم رو پای خودم وایسم .یه مدت فکرم درگیر 😢

ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستقل شدن خوبه، کار کنه تو هزینه ها مستقل باشه ولی خونه مجردی رو نه دوست ندارم راستش اصلا به خانم م ...

چرا به خانم مجرد خونه نمیدین ؟ میشه بگین دیدگاهتون درباره دختری که مجرد و تنها زندگی میکنه چیه ؟

چرا به خانم مجرد خونه نمیدین ؟ میشه بگین دیدگاهتون درباره دختری که مجرد و تنها زندگی میکنه چیه ؟

ایمان دارم که همه مثل هم نیستن و قطعا خیلی از دختران مجرد سالم و خوب تو خونه مستقل  زندگی میکنند ولی

متاسفانه من موردهای لاشی زیاد دیدم و دوست ندارم، 

جنگ اول به از صلح آخر، از اول به بنگاه میگیم نیاره این موارد رو

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

چرا خونه مجردی؟ تنهایی رو دوست دارید؟

بله ادم درونگرایی هستم و برای انجام کارام تنهایی رو بیشتر دوست دارم و متمرکز تر میشم و اینکه حس میکنم زیادی کنار خانوادم هستم دلم میخواد فاصله بگیرم .چون خانواده پرنفوذی دارم همیشه زیر سایشون بودم دلم میخواد برم جایی که ادما منو بخاطر خودم و توانایی هام بشناسن نه پدر و مادرم بخاطر خودم کنارم باشن و خودم زندگیم رو بسازم .ولی از طرفی این شک و ترس رو دارم که از نظر کاری پیشرفت نکنم 😐🙄

ایمان دارم که همه مثل هم نیستن و قطعا خیلی از دختران مجرد سالم و خوب تو خونه مستقل  زندگی میکنن ...

بله بالاخره همه جوره تو جامعه پیدا میشه😑

منم ازدواج دغدغم نیست خودمم میدونم با شخصیتی که دارم دیر ازدواج میکنم برا همین میخوام از الان مستقل ...

اره دیگه از لحاظ مالی هم اوکی باشی 

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم؛ تیکر بارداری نیست !