2777
2789
عنوان

مستقل شدن از خانواده

2543 بازدید | 40 پست

به نظرتون از چه سنی خوبه یه دختر  مستقل بشه و جدا از خانواده زندگی کنه ؟یعنی برا خودش خونه مجردی داشته باشه ؟🤔

ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از سر اجبار مستقلم اولاش هم خیلی راضی بودم ولی به مرور افسردگی گرفتم اصلا دوس ندارم شرایطمو 

چرا دوست ندارین ؟ 

جدا از خانواده بودن باعث نمیشه هدفمند تر بشین و یشتر برا خودتون وقت بزارین ؟ 

ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم   

۱۸

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
چرا دوست ندارین ؟  جدا از خانواده بودن باعث نمیشه هدفمند تر بشین و یشتر برا خودتون وقت بزارین ...

نه من هیچوقت اهل دوستی و رفیق بازی نبودم از خانواده هم که جدا شدم تنها شدم

😔
۳۰

خیلی دیر هست!

به طور میانگین از ۲۳ به بعد یه فرد میتونه کار کنه

از همون زمان باید شروع کنه 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
من از سر اجبار مستقلم اولاش هم خیلی راضی بودم ولی به مرور افسردگی گرفتم اصلا دوس ندارم شرایطمو 

میشه بپرسم چطوریه؟

من گاهی اوقات که تو خونه فضا متشنج میشه حس میکنم کسیو ندارم و دلم میخواد برم تنها زندگی کنم ولی شرایط مالی ندارم 

تو شرایط مالی و خونه داری؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم