2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه خیلی

چون خود فمینیست افراطی گریه و بیشتر در بعضی جاها دارن حق زن و پایمال میکنن تا ازش دفاع کنن

مثلا اونجاش که خواهان برابری مرد و زن در کار هستن ، یک زن نمیتونه توی معدن کار کنه نمیتونه بره زیر زمین ، نمیتونه کارهای سنگین بکنه ، این با خلقت ، غریزه یک زن تنافی داره...

زن باید ارزشش شناخته بشه نه اینکه ارزش یک زن رو با مرد بسنجن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
برای من که فرق نداره چون پسرم😂😃

آها از اون لحاظ خب شاید فمینیسم در ظاهر برا خانما باشه ولی برا آقایونم ی سری چیزا رو در نظر گرفته مثل شکستن کلیشه های مرد ک گریه نمیکنه و مرد باید کار کنه و ....... 

کاربری دست من و خواهر کوچیکمه. 

نه خیلی چون خود فمینیست افراطی گریه و بیشتر در بعضی جاها دارن حق زن و پایمال میکنن تا ازش دفاع کنن ...

ناراحت نشین ولی اینا بهانس کسی ک علاقه داشته باشه جنس و اینا سرش نمیشه اونام نگفتن زن تو معدن کار کنه گفتن ک جوری زندگی کنه ک خودش میخواد و بخاطر جنسیتش محروم نشه از ی سری چیزا

ناراحت نشین ولی اینا بهانس کسی ک علاقه داشته باشه جنس و اینا سرش نمیشه اونام نگفتن زن تو معدن کار کن ...

درسته ولی این فقط یه سر قضیه است

شما وقتی نظریه های کلی فمینست رو مطرح میکنی و حرف از برابری میزنی ، دیگران هم میتونن اینجوری جواب بدن که پس این کارهارو هم انجام بدید (اینارو برای نمونه گفتم ، ازین لحاظ که زن و مرد اصلا ویژگی های برابری ندارن که بخواد برابر باهاشون رفتار بشه ، چه بسا در بعضی جاها ارزش یک زن خیلی بالاتره و رفتار بهتری رو میطلبه )

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
درسته ولی این فقط یه سر قضیه است شما وقتی نظریه های کلی فمینست رو مطرح میکنی و حرف از برابری میزنی ...

من با همین مشکل دارم زن از مرد بهتره مرد از زن بهتره هردو قبل جنسیتشون انسانن:) 

من برابری خواهم🙂

من از برای مصلحت، در حبس دنیا مانده ام، حبس از کجا؟ من از کجا؟ مال که را دزدیده ام؟ تو مست مست سرخوشی من مست بی سر سرخوشم، تو عاشق خندان لبی، من بی دهان خندیده ام..