همونی هستم که دیروز عکس بی بی چکم رو گذاشتم گفتید مثبته امروزم دوباره گذاشتم اولش یه هاله بود که خیلی واضح نبود بعد از چند ساعت که خشک شد پررنگ تر شد یعنی مثبته یا چون زمان خورده بهش منفیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای مرسی عزیزم من که باورم نمیشه میگم شاید چند ساعت گذشته کاذب باشه
عزیزم مگه همون اول هاله ننداخت ؟ مهمم همینه
حالا پر رنگ شده باشه بعدش یا نه مهم نیست
من دو تا بی بی چک زدم کمرنگ هاله انداخت ولی مثبت بود
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
فرمان روايى آسمانها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مىآفريند، به هر كه بخواهد دختر و به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست دانای توانا.
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️