2777
2789
عنوان

مامانا یه لحظه تشریف میارید

227 بازدید | 16 پست

سلام دوستات دختر من دو سال و سه ماهش هست الان یکی دو هفته ای هست میگه زیر شکمم درد میکنه اما خوب غذا میخوره بازی میکنه سرحاله حتی زمانی که میگه درد میکنه سریع حواسش پرت میشه و یادش میره نمیدونم واقعا درد داره یا داره جلب توجه میکنه شما تجربه ای داشتین؟ 

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما درد داره ..شاید عفونت باشه 

دردش کمه ولی مداومه 

برادر زادم اینجوری گفت تا سه چهار بار ازمایش داد عفونت داشت 

امیدوارم دخترت چیزیش نباشه ولی خب چون دختره حواست بیشتر بهش باشه از لحاظ تمیزی و اینها اگر دوباره گفت ببرش دکتر

دکتر ببرش  عزیزم ماشالا که حرف میزنه😍 پسر من هنوز درست حرف نمیزنه سه سالشه

مرسی عزیزم خوب بجه ها باهم فرق دارن به پیشینه خانوادگی هم ربط داره ❤️❤️

دکتر ببرش  عزیزم ماشالا که حرف میزنه😍 پسر من هنوز درست حرف نمیزنه سه سالشه

حرف زدن تو بچه ها دیر و زود داره

خواهرزاده من ۵ سالش بود درست نمیتونست حرف بزنه

الان ۱۱ سالشه مثل بلبل انگلیسی صحبت میکنه

به احتمال زیاد یبوسته پسر منم اینطوری بود 

نه عزیزم یبوست نداره شکمش خوب کار میکنه دیروز بردمش دکتر گفت میکروب معده است بهش دارو داد اما خب از دیشب تب کرده و حالت تهوع هم داره که زنگ زدم دکترش گفت چیزی نیست داروهاش رو بده خوب میشه

سلام عزیزم  یادتونه ماباهم تویه گروه رویالی بودیم قرار بود همه زایمان کنیم پاییز۹۸ الان بچه ها ...

سلام عزیزم خوبی گروه رو یادمه ولی ببخش زیاد اسامی تو ذهنم نمیمونه خبر ندارم از بس بی وفام بعد زایمانم دیگه بی خبر شدم 🤭🤭

سلام عزیزم خوبی گروه رو یادمه ولی ببخش زیاد اسامی تو ذهنم نمیمونه خبر ندارم از بس بی وفام بعد زایمان ...

ممنونم گلم  منم خبرندارم 

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد