2777
2789
عنوان

سیلام سیلام بیایین بگین روتین پوستی دارین؟اگه دارین چی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 30 پست
پوست و سفید می‌کنه باعث میشه خون جریان پیدا کنه و لک و از بین میبره و صاف و شفاف میکنه خیلی خوبه میت ...

حتما امتحان میکنم مرسی

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماساز یخ چجوریه؟  برای هر نوع پوستی مناسبه؟

ارع آب برنج یا آب سیب زمینی بگیر بزار تو قالب یخ.یخ بزنه صورتتو ماساژ بدع باهاش خیلی خوبهه

امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود  
ارع آب برنج یا آب سیب زمینی بگیر بزار تو قالب یخ.یخ بزنه صورتتو ماساژ بدع باهاش خیلی خوبهه

آب برنج که برنج خیس خورده یا آبی که برنج توش جوشیده؟ آخه نمک دارن بد نیس؟ 

بعد یخ رو مستقیم بکشم روی پوست؟؟ 

بعد از اینکه صورت و با ژل ‌شستم و آبرسان زدم یا قبلش

ببخشی که زیاد سوال کردم

آب برنج که برنج خیس خورده یا آبی که برنج توش جوشیده؟ آخه نمک دارن بد نیس؟  بعد یخ رو مستقیم بک ...

عزیزم برنج رو بشور خوب قبل از اینکه نمک بزنی مقداری از آبش رو بردار. بریز تو جا یخی یخ بزنه من همینجوری ماساژ میدم رو پوستم میتونی موقعه هایی که هیچی به پوستت نزدی ماساژ بدی بعدش آبرسان... استفاده کنی 

امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود  

من ژل صورت اسنس حتما با فیس براش میشورم که پوستم ماساژ بده 

تونر 

سرم صورت 

وقتایی هم که حال ندارم بشورم با میسلاواتر پاک میکنم بعدش تونر و سرم 

هر وقت هم تو حمام حال داشته باشم اسکراب صورت میزتم

برای موهامم هم ماسک مو بعد از حمام پنتن فقط

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

روتین پوستی من 

من دوبار در روز صورتم میشورم  طبق تجویز دکتر یکبار در روتینم به صورت  شستشو با فوم  پن حالا یا صابون  یک بار  با تونر یا آب خالی  البته هروقت احساس  آلودگی کنم با آب خالی شستشو میدم متاسفانه  وسواس دارم دم به دقیقه توی روشویی هستم 😬

صبح ها اگه سرم داشته باشم حالا طبق شرایط  فرق داره  یا آبرسان  یا ویتامین سی یا سرم وست ساز  

بعد ضد افتاب  

شبم  دیگه شستشو  بعد کرم مخصوص پوستم  که من فعلا فیس  دوکس مربوط تیپ پوستم استفاده  میکنم 

ور کنار اینا  در هفته دوبار ماسک میزارم اگه وقت کنم  یکبار  سفیده تخم مرغ به همراه دستمال 

یکبارم نشسته 

البته کلی ماسک  مختلف دارم که شیمیایی که متاسفانه فقط میخرم استفاده نمیکنم 😅یا میبینم باهاش حال نکردم درصورت تمیز بودنشون میبخشم  به دایی عمه عمو 😅

برای اسکراب که فعلا پوستم دهیدراته شده ولی من اسکراب مکس می‌پسندم 

هلوش 

وبرای پوست بدن به غیر روتین حمام  لوسیون استفاده میکنم 

من متاسفانه پوستم مختلط بدن یه جاهایی از صورت خشک وبه جاهایی  به شدت چرب که باید کنترل بشه 

ماساژ یخ هم برای شفافیت پوست خوبه هم منافذ  هم سفت شدن

یه معجزس بنظرم این ماساژ یخ