2777
2789

امروز رفتم آزمایش دادم منفی بود دلم بحال مادرم میسوزه تو این ۱۴ روز چقدر خوشحال بود ولی نشد 

انتقال اولم بود دو تا جنین با گرید ۴b  

به نظرتون مراکز دولتی بهتره یا خصوصی چون ما ۷ نفر بودیم تا الان ۵ نفر منفی شدن یزد رفتیم دولتی 

تو رو خدا اگه تجربه ایی و توصیه ای دارین بهم بگین قلبم دارد درد میکنه از دیشب هیچی نخوردم 

برام خیلی دعا کنید🙏🙏😔😭

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍

بچه نداشتن یه درده،

بچه داشتن هزززززارر درد....از شوهر و خانواده شو خانواده مو خود بچه، پدددددرمو درآوردن از بعد زایمانم....

اگر میدونستم شوهرم بچه دار بشم اینطوری میشه، هیچ وقت باهاش ازدواج نمی‌کردم یا حداقل بچه نمی‌آوردم...

عزیزم دنیا کلا جای خوشی نیست...باید اینو قبول کنیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه نداشتن یه درده، بچه داشتن هزززززارر درد....از شوهر و خانواده شو خانواده مو خود بچه، پدددددرمو د ...

خیلیا دیدم اینطوری....

یکی از دوستامون بعد ۱۸ سال باردار شد، شوهرش تو بارداری رفت سرش زن گرفت اننننقدر کتکش میزد که باید طلاق بگیری من اینو می‌خوام. درصورتیکه قبلش عععععاشق زنش بود....

الان بچه ش مدرسه می‌ره شوهرش بچه رو از نوزادی چندماه چندماه میبرد یه جایی که زنه تسلیم بشه طلاق بگیره...

یکی دیگه بود تو مسجد اننننقدر به همه التماس دعا می‌گفت....بعد ۱۵ سال بچه دار شد از اون روز چیزی نمیگه ولی تو مسجد همممممیشه در حال گریه کردنه‌....ده برااابر به همه التماس دعا میگه

بچه نداشتن یه درده، بچه داشتن هزززززارر درد....از شوهر و خانواده شو خانواده مو خود بچه، پدددددرمو د ...

ولی من با همه سختیا میخواستمشون حاضر بودم به دنیا بیارمشونو بمیرم 😭😭😭

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍
ولی من با همه سختیا میخواستمشون حاضر بودم به دنیا بیارمشونو بمیرم 😭😭😭

ببین این حرفا رو نزن، حاضرم به دنیا بیاد بمیرم چیه!

بچه بی مادر !!!!!!!!!!!!!

ببین من تو مرکز ناباروری یزد همونطور که گفتم 5 بار ای وی اف کردم، هر پنج تا فیل شد

تاپیکاتو خوندم حتی تو تاپیک خودم هم تگت کردم که بیای بخونی ولی فک کنم خیلی خوش نیومد چون لایک نکرده بودی

من بخاطر آندو مت ریوز و سن بالا همیشه موقع پانکچر تخمک کم داشتم

میدونم تو شهر غریب سختی چند برابر

ولی تجربه این همه ای وی اف میگه که تخمک های فریز شانس بیشتری برای گرفتن دارن

استرس نداشته باش و به دکترت بگو شرایطت رو و بگو اگه امکان داره برات پی ار پی  هم انجام بدن

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
ببین این حرفا رو نزن، حاضرم به دنیا بیاد بمیرم چیه! بچه بی مادر !!!!!!!!!!!!! ببین من تو مرکز نابا ...

متوجه لایکت نشدم عزیزم 

من مرکز دولتی میرم دکترا هر کاری خودشون صلاح بدونن انجام میدن دیگه به نظر من اهمییت نمیدن عزیزم 

شما هنوز پیگر درمان هستین یا نه؟

متوجه لایکت نشدم عزیزم  من مرکز دولتی میرم دکترا هر کاری خودشون صلاح بدونن انجام میدن دیگه به ...

من تجربه م رو گفتم، دیگه خوددانی

من از سال 95 همه چی رها کردم

اندومتریوز که درمان نداره،

امیدوارم برای انتقال بعدی یه خبر خوش بشنوی

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
من تجربه م رو گفتم، دیگه خوددانی من از سال 95 همه چی رها کردم اندومتریوز که درمان نداره، امیدوارم ...

آندومتریوز یعنی چی عزیزم؟

من تجربه م رو گفتم، دیگه خوددانی من از سال 95 همه چی رها کردم اندومتریوز که درمان نداره، امیدوارم ...

یعنی نظر شما اینه که این مرکز به درد نمیخوره؟

یعنی نظر شما اینه که این مرکز به درد نمیخوره؟

نه نه

من اصلا اینو نگفتم، ببین آدم با ادم فرق میکنه شرایط با شرایط فرق میکنه

من یادمه تو یه سیکل 15 تا گنال  و  15 تا اچ ام جی زده بودم 4 تا تخمک داشتم 

یه خانمه فقط 10 تا اچ ام جی زده بود 50 تا تخمک داشت ، تخمدان ها هیپر شده بودن جوری که اون سیکل انتقال نداد بهش

منظورم اینکه بعد از بعد از5بار ای وی اف خسته شدم فشار روحی و روانی داغون کرده بود کلا همه چی ول کردم چسبیدم بخدا

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌

ولی اینم بگم تو مرکز یزد خیلی باردار میشن خییییییییییییییئییییییلی

بعضی وقتا قبل از انتقال دادن به بعضی خانم ها میگن تو حامله میشی حتما اصلا نگران نباش

حالا از کجا میفهمیدم نمیدونم

من مخصوصا شماره هاشونو  میرفتم بهشون زنگ میزدم میدیدم اره باردار شدن 

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌