پسرم چند شبه تا صبح خیلی نق میزنه .امروز متوجه شدم سطح لثش مثل قبل صاف نیست و حالت دندونه مانند رو لثش حس کردم ولی بیرون رویش مثل قبله .ممکن از الان تا رشد کامل دندون اسهال بشه.ممنون از پاسخاتون
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
کسی نیست؟من مدتهاست دارم کابوس دندون درآوردن بچمو می بینم.فردا وارو نه ماهگیش میشه.اگر کسی هست جواب سوالهامو بده ممنون میشم
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
سلام عزیزم دختر من تب میکنه و شیر نمی خوره سرش مثل کوره داغ میشه ولی خداروشکر اسهال نمیشه کافی دندونش نیش بزنه بعدش دیگه راحت میشه الهی بگردم پسر نازت چه دردی تحمل میکنه، یه چیزی رو من تو همین سایت دیدم انجام دادم عالی بود آبلیمو رو بچکون روی پنبه بزار روی دندونش خیلی زود در میاد واسه دختر من جواب داد انشاالله شما هم نتیجه بگیری
من قصد دارم هرجا هر اتفاقی که در جهان هستی می افتد فقط به سالم شدن، ثروتمند شدن و مقتدر شدن ما منجرب شود.
از کی علائمشون شروع میشه؟ دختر من تازه وارد پنج شده ولی همه علائم به جز اسهال را داره و خیلی هم دوست داره دستم تو دهنش باشه گاز بگیره شبا هم بی قرار شده آب دهنش هم میره
اولین دندونشه.نیش زده اگر قرارباشه بی قراری و تب و اسهال داسته باشه تا کامل در اومدن دندون ادامه داره یا نیش زد تموم میشه
چند روزه خیلی صدا درمیاره از خودش من گفتم حتما میخواد اصوات وتقلید کنه حرف بزنه به دندونش ربط داره؟
مونالیزا همین روزا می بینی که یه سفیدی تو دهن نی نی وقتی می بینی کلی ذوق می کنی، بهش دندونگیر بده یا هویج که سفته آخه الان لثه هاش میخاره، دختر من الان 7 ماهش داره تموم میشه 4 تا درآورده
من قصد دارم هرجا هر اتفاقی که در جهان هستی می افتد فقط به سالم شدن، ثروتمند شدن و مقتدر شدن ما منجرب شود.
ممنون از لطفتون دوتا سوال بی ربط به دندون دارم می پرسم .برایدپخت غذاش زود پز بده؟شلغم ممنوعه یا استفاده میشه کرد تو سوپش