2777
2789

این قانون که قبلا هم بوده . جامعه باید درست بشه . با چهار تا خط چیزی عوض نمیشه . باید مردان و زنان جامعه حد خودشون رو بدونن. اونوقت هیچوقت به این مطالب نیازی نیست 

کاربر مرد هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قانون که قبلا هم بوده . جامعه باید درست بشه . با چهار تا خط چیزی عوض نمیشه . باید مردان و زنان ج ...

جامعه زمانی درست میشه که قوانین صفت و سختی براش مقرر باشه شاید باورت نشه اما خیلی از آقایون و حتی خانم ها نمی دانند لیجاد مزاحمت برای بقیه جرم داره اگر قانون صفت و سخت بگیره حساب کار دستشون میاد

همش چرته طرف از شوهرش کتک خورده رفته دادگاه کلی پول خرجکرده  روحیه و جسمش داغون شده قاضی طرف مر ...

اگر قانون حمایت کنه و به صورت عمومی به همه اعلام کنه بعضی ها حد خودشونو میدونند اما اگر براشون جرمی در نظر نگیره هر کاری بخواهند می کنند و برا خودشون جولان می دهند

همانطور که میدانید مزاحمت برای همه  افراد باعث سلب آرامش آنها می شود، چه بسا خانم هایی که روحیه لطیف داری دارند و ممکن است این آزار و اذیت ها باعث شود تا اعتماد به نفس خود را از دست داده، نتوانند به کسی اعتماد کنند، افسرده شوند، و در آخر اگر مقدار این  ها آنقدر زیاد باشد که از نظر روحی به آنها آسیب بزند باعث خودکشی یک زن بی گناه شود.همچنین نکته ای را در اینجا باید ذکر کنم که ، عمدی است زیرا مجرم ، این کارا از روی قصد و قرض انجام داده است، مگر اینکه بخواهد غیر آن را ثابت کند، که این موضوع نیز هنگامی که در معابر عمومی اتفاق افتاده باشد نیاز به شاهد ندارد اما اگر در مکان های خصوصی این امر اتفاق افتاده باشد شهادت شهود لازم است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی ایجاد مزاحمت برای بانوان با سایت ما همراه باشید