2777
2789

سلام همشهری های گلم.

من دچار نازایی ثانویه شدم. می خوام هم برای تعیین جنسیت هم بارداری برم پیش دکتر جدیان. یه نفر میگه خیلی ها نتیجه گرفتن. کسی می دونه چجوری باید وقت بگیرم و اینکه برای کی نوبت میده؟

اگه نظری در مورد ایشون دارین بگین.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

تو نت خوندم مطبش خیلی شلوغه کسی رفته؟ دکتر اصلا درست حسابی به حرف مریض گوش میده؟

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

من منتظر راهنمایی هاتون هستم.

آخه سنم هم زیاده داره برای بچه دار شدن دیر میشه.

شیطون دیوونه میگه بیخیال بشم ولی یه حسی تو دلم میگه بازم تلاش کن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلا شانس تاپیک ندارم. بیخودی تاپیک زدم. حالا مثلا برای دل خوشی من یه نفر تبریزی میومد حداقل میگفت این دکتر رو نمیشناسم ولی فلانی خوبه چی میشد؟

تاپیکتون برای چند وقت پیشه ولی می نویسم شاید به درد کسی بخوره.

دکتر جدیان مطبش تو ساختمان ایران خیابان 17 شهریور هست. صبح ها ویزیت میکنن. تعیین جنسیت هم انجام میدن خیلی هم خوش برخوردن.

فقط به نظرم یه کم پولکیه. مثلا با اینکه پول ویزیت میگیرن اگه برات تشکیل پرونده بدن 80 تومن هم برای اون میگیره.

حالا تشکیل پرونده چیه؟ یه مقوا که توش شرح حالتو مینویسن میگن دفعه بعد با خودت بیار. کاری که همه دکترها انجام میدن ولی من ندیدم پول بگیرن.

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.