2777
2789
عنوان

بهش اجازه میدین ؟

400 بازدید | 29 پست

اگر همسرتون بخواد سفرکاری بره به کشور دیگه شما سختتون نیس تنها بره من ب همسرم اطمینان کامل دارم ولی یه اقایی رو میشناسم که واقعا شخصیت مذهبی و خیلی ساده وخوبی داره میگفت ماموریت خارجی رفتیم همکارا اصرار کردن بریم استخر منم نمیدونستم مختلطه دیگه منو بردن بزور  وقتی رفتیم داخل من دوس ندارم خو شوهرم تنها بره اینجور جاها حالا فرضا ب اصرار بقیه یا اصلا خودش بره نظر شما چیه؟!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفر کاری دیگه!!! 

کار نکنه از کجا خرجمون بیاره

بعدم بخواد کاری بکنه مشالله تو ایران از همه جا بدتره و منم صبح تا شب دنبالش نیستم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

همسرت خودش باید بگه مسافرت راه دور بدون خانوادم‌نمیرم

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

به چشامونم نمی شه اعتماد کرد 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

خب سفر کاری داره

چرا همه چیزو ربط میدید به خیانت؟(از هر نوع منظورمه)

زن یا مرد رو حتی اگه بذاریش تو قفس درشو ببندی بازم یه راه واسه خیانت پیدا میکنه پس ربطی به سفر و اینا نداره

یکی هر ماه میره اونور دنیا و انگار نه انگار

یکی میره تا سرکوچه ولی نمیتونه سالم برگرده

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

برامن مهمه(:

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...