2777
2789
فکر کنم باید بدن در تعادل باشه.چون گرمیجات هم خیلی بده واسه میگرن.خصوصا ادویه ها و فلفل. ولی آره لب ...

آره تعادل خوبه 

من از زمانی که اینارو حذف کردم خداروشکر خوب شدم 

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
من علی رغم داروهای متخصص همچنان هر روز سردرد دارم سه مرحله دارومو عوض کرد نتیجه نداد الان برام نروتر ...

سعی کن از هرگونه تنشی دور باشی، من حتی اگه واسه کاری عجله میکردم هم سرم درد میگرفت، مثلا اگه دیر به اتوبوس میرسیدم یا با کسی قرار داشتم زود نمیرفتم حالم بد میشد، جرقه فندک یا روشن کردن ناگهانی چراغ و نوربالای ماشین و فلاش گوشی هم همینطور

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من علی رغم داروهای متخصص همچنان هر روز سردرد دارم سه مرحله دارومو عوض کرد نتیجه نداد الان برام نروتر ...

دکتر من گفت که 50 درصد میگرن به خورد و خوراک و سبک زندگی بستگی داره

سعی کن بدن و زندگیت رو در تعادل و نظم نگه داری

نه گرمی زیاد،نه سردی زیاد بخور

تایم خواب و بیداری و صبحانه وناهار و شام رو تنظیم کن

ورزش و فعالیت بدنی خیلی خوبه

کلا عوامل تشدید کننده و استرس و عصبانیت رو کم کن

خیلی خیلی بهتر میشه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
سعی کن از هرگونه تنشی دور باشی، من حتی اگه واسه کاری عجله میکردم هم سرم درد میگرفت، مثلا اگه دیر به ...

دقیقا

دکتر منم همینو گفت

صدای بلند و نور زیاد و گرمی و سردی هوا هم تشدید میکنه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
سعی کن از هرگونه تنشی دور باشی، من حتی اگه واسه کاری عجله میکردم هم سرم درد میگرفت، مثلا اگه دیر به ...

تو این دوره زمونه کیه ک از تنش دور باشه.میگرن آرامش میخواد

از دکتر ک پرسیدم در مورد بد بودن سوسیس و پنیر و اینجور چیزا ک راسته تشدید می کنن گفت نه فقط بعضیا حس ...

منکه اگه حواسم هم نباشه یا اصلا یادم نباشه اتفاقی بخورم درجا جلو چشمام برق میزنه دهنم تلخ میشه و گردنم قفل میشه

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏