2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقدیر بی تقصیر نیست بله اعتقاد دارم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
بله اعتقاد دارم چون اینکه تو چه خانواده ای باشم کجا به دنیا بیام دست خودم نبود همش تقدیر و سرنوشت بو ...

شریک زندگی چی؟بنظرت اونم تقدیره؟

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺
اینکه هراتفافی برات میفته قلم تقدیر بهش رفته! واقعیته؟چه اتفاقاتی براتون افتاده اگه بهش ایمان دارین

اعتقاد ندارم.....در حد خیلی کوچکی بش معتقدم

تو به هر چی که بخوای میتونی برسی

انسان قادر به انجام هر کاری هست.....

ببین ما خیلی اتفاقا که برامون میفته خیلیا میگن

خو قسمت بوده....تقدیرت این بوده

ینی چی!!!!!! ینی چی تقدیر این بوده؟؟؟؟

اگه ما کلا اکتفا کنیم ب سرنوشت و قسمت و....اینا

که دیگه اصن ما چرا دنیا اومدیم؟!!!!؟؟

خدا وقتی خودش سرنوشت رو مو به مو نوشته(اونایی که معتقدن ب سرنوشت) دیگه چرا ادم رو دنیا اورده!!!!

مث این میمونه طرف ی عمری تلاش کنه برا این که بازیگر شه آخر سر بشه مثلا منشی یا ارایشگر یا هر چیز دیگه ای

بعد بگی قسمتت این بوده! این به معنیه اینه که خدا این رو برات رقم زده‌....که این جا دیگه خدا زیر سؤال میره

چرا؟

چون لابد خدا ادمو خیلی ناچیز فرض کرده که ور داره بیاره رو زمین بش عقل بده اراده بده اختیار بده قدرت تصمیم گیری بده بش.....بنده ش کلیییی تلاش کنه بعد اخر سرم بشه اون چیزی که خدا از قبل نوشته براش!!!!!!

دیگ اگ این جور باشه چرا افریده شدیم!!!!!

خدا میفرماید بهت عقل دادم به همراه اختیار اراده

در نتیجه خودت مسؤل سرنوشت خودت باش.....

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
شریک زندگی چی؟بنظرت اونم تقدیره؟

چرا باید شریک زندگی تقدیر باشه!!!!

الان من دو تا ادم به تو معرفی میکنم فرض مثال

یکیش برادرم باشه که وضعش توپه

یکیم دوستم (اغا) باشه که وضعش خوب نیس اما چشش تو رو گرفته

بعد من بگم کدوم مورد پسندته بگم بیان خواستگاری

اینجا مگه تو تصمیم نمیگیری که کدوم بیاد خواستگاریت!!!؟

ازدواج ی نوع انتخابه...

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan