2777
2789
عنوان

بنظرتون عفونت نمیکنه دندونم؟

134 بازدید | 25 پست

امروز رفتم دندون پزشکی دندونم درد میکرد همین امروز هم عصب کشی کرد هم پرش کرد اشکال نداره که از قبل  انتی بیوتیک نخوردم از خودشم پرسیدم گفت اشکال ندداده ولی نگرانم ک باز خراب نشه زیرش عفونت نکنه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نخوردم هم عصب کشی کردهم پرکردچیزیم نشد

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

منم همینکارو کردم

طوری نیس

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
چن وقته

پنج شیش ماهه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
نه فک نکنم عزیزم.. منم تازه عصب کشی کردم..نخوردم چیزی هم..الانم اوکیه..چند روز پیش رفتم واسه روکش.. ...

من روگش نکردم با ماده نقره  پرش کرده  یکی دیگم دارم برا پر کردن امروز پرش نکردم گفتم ببین این خوب در میاد یا نه

اخه یکی از فامیلام گفت خراب میشه اگ قبلش  انتی بیوتیک نخوری منم نگران شدم

بعدشم بخوری طوری نمیشه

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
من روگش نکردم با ماده نقره  پرش کرده  یکی دیگم دارم برا پر کردن امروز پرش نکردم گفتم ببین ...

خوبه پر کرده..واسه من گفت باید روکش کنی .مثل اینکه نمیشد پرش کنه .دیگه رفتم دورشو تراشیدم غالب زد تا برم بزاره..اگر پر کردن خوب بود برات پر کن عزیزم

بعدشم بخوری طوری نمیشه

یعنی الان بخورم چن روزی ؟ فعلا سر چار ساعت مسکن میخورم خیلی ترسیدم فشارم افتاد اولین بارم بود اومده بودم  دندون پزشکی پزشکممم خیلی مهربون بود