2777
2789
عنوان

چله میخام بگیرم

157 بازدید | 13 پست

سلام دوستان عزیزم حاجتی دارم که جز خدا هیچ کس ندارم ک کمکم کنه تو رو خدا کمکم کنید بهم بگید چکار کنم حاجتم براورده بشه چطوری چله بگیرم و چله چ دعایی بگیرم هر کدومتون تجربه دارین منم راهنمایی کنید ممنونتونم،🙏

خدایا  میدانم ک میبینی.... یا رب نظری ب حال دلم کن.. 😭

۶۹ مرتبه صلوات نذر حضرت زینب کن تا ۶۹ روز بعد از اتمام صلواتتم۵۰۰۰ تومان صدقه بده

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۶۹ مرتبه صلوات نذر حضرت زینب کن تا ۶۹ روز بعد از اتمام صلواتتم۵۰۰۰ تومان صدقه بده

حتما انجام میدم انشاللهرحاجت روا بشم یعنی روزی 69 تا صلوات تا 69 روز؟! 

منکه کلی چله گرفتم واسه خواسته های جورواجور به هیچکدومم نرسیدم، فقط یه چله ای گرفتم یه بار واسه ازدواج آیه ۴۱ سوره فاطر رو روز ۴۰ مرتبه تا ۴۰ روز خوندم خواستگار واسم اومد ولی به ازدواج ختم نشد، کلا نا امیدم ولی بازم دلم میخواد چله بگیرم هم امیدوارم هم نا امید، بریدم دیگه 

منکه کلی چله گرفتم واسه خواسته های جورواجور به هیچکدومم نرسیدم، فقط یه چله ای گرفتم یه بار واسه ازدو ...

منم هر چی دعا توسل زیارت عاشورا نادعلی صلوات میگیرم ب حاجتم نمیرسم😪

بستگی به حاجتت هم داره  بخت  خونه  اولاد  ...

واسه کار برا شوهرم شوهرم موقعیت خوبی داره ولی کار گیرش نمیاد زندگی سختی میگذرونم 

منم هر چی دعا توسل زیارت عاشورا نادعلی صلوات میگیرم ب حاجتم نمیرسم😪

ان شاالله که به همه خواسته هات برسی، اگه یه وقت یه چله ای گرفتیو نتیجه دیدی به منم بگو، من طه، یاسین، حشر، ۶۹ صلوات، چله های گروهی، بعضی از آیات خاص، زیارت عاشورا البته معمولیش ها تا ۴۰ روز میخوندم حق شناس نبود، سوره فتح، الانم سوره توحید دارم میخونم تا ۴۰ روز فعلا که به خواستم نرسیدم، همه این چله ها و خیلی ختمهای دیگه که مثلا ۷ روز یا چند روزه بودن گرفتم و به هیچ کدوم از خواسته هام نرسیدم 

واسه کار برا شوهرم شوهرم موقعیت خوبی داره ولی کار گیرش نمیاد زندگی سختی میگذرونم 

ختم‌سوره واقعه بگیر عزیزم 

چهل شب بخون.

سوره یوسف هم صبح‌جمعه بنویس غروب ببر بذار لای دیواری ک غصبی نباشه و پشت سرت هم نگاه نکن.

حل میشه

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
ختم‌سوره واقعه بگیر عزیزم  چهل شب بخون. سوره یوسف هم صبح‌جمعه بنویس غروب ببر بذار لای دیواری ...

فدات عزیز دلم حتما اینم انجام میدم انشاالله حاجت روا شم دعام کنسد بین دعاهاتون

حتما انجام میدم انشاللهرحاجت روا بشم یعنی روزی 69 تا صلوات تا 69 روز؟! 

تو گوگل سرچ کنی میبینی خیلیا تو اون ۶۹ روز حاجت روا شدن متوسل به حضرت زینب شو رد خور نداره

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم