دوست داشتن ک داره ولی شاید ب روت نیاره ولی از بعضی رفتارات بیزاره ک خودت بهتر میدونی!
هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اها میشه ماه تولدمو بگی ؟ اینکه بچه خواهرم سالمه ؟ یه هفته دیگه قلبش میزنه؟
احتمالا تابستونی هستی و تیر ماهی
هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤
اها میشه ماه تولدمو بگی ؟ اینکه بچه خواهرم سالمه ؟ یه هفته دیگه قلبش میزنه؟
اره ب امید خدا بچشم دختره ب احتمال قوی
ببخشید دیگ جواب نمیدم ولی کارایی ک گفتم انجام بده دلت با خدا صاف کنی بنده خوبی باشی برات کمکت میکنه
حتماااااا نمازت بخون
در پناه حق