2777
2789
هروقت خداوند مهربونم صلاح بدونه میخوای یه چیزی بگم از استرسات کم شه؟ آهان یه سوال؟ مگه شوهرت گیر د ...

ن شوهرم گیر نداده 

من یه سقط داشتم تقریبا ۱سال پیش ت بعد اون خیلی دوست دارم بچه دار شم یکمم حسود شدم توی اطرافیان میبینم گسی حامله هست راستش یکم ناراحت میشم

خدایاشکرت ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن شوهرم گیر نداده  من یه سقط داشتم تقریبا ۱سال پیش ت بعد اون خیلی دوست دارم بچه دار شم یکمم حس ...

آره میفهمم سخته

ببین یه خانواده ای بچه دار نمیشدن همش دعا و نذر و اینا که بچه دار بشن.. 

خب، بعد یه مدت بچه دار میشن و بچه هم بزرگ میشه و اینا مادر و پدرشو به خاک سیاه مینشونه

پس میگم بزار هروقت خداوند صلاح دونست..  خداوند صلاح بنده هاشو میخواد... اینکه تو وقتی بقیه رو میبینی که حامله هستن یا بچه دارن و بر مشکلت و این امتحانی که ازت گرفته میشه صبر کنی نزد خداوند اجر بزرگی داره شک نکن.

گاهی فقط خیالی هستیم در ذهن آدمها
دوستان گفتم بگیر نگیر داره شما هم زیاد بر حس ششم و فال و پیشگویی متکی نباشین دوست دار شما: جذاب لن ...

حالا جواب منم میدادی چی میشد☹

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
بگو ببینم چیشده من حس شیششم بگیر نگیر داره یهو دیدی گرفت

بنظرت امتحانا فردا رو چند میشم

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

من مدیومم امیدوارم بتونم کمکت کنم اسی

اول از همه هاله منفی خیلی دورت حس میکنم و این میتونه از سیاهی دل باشه میتونه از ناراحتی زیاد باشه ...

ب امید خدا مطمئن باش تا سال اینده باردار میشی 

حس ششم میگه بچت ان شالله جنسیتش پسر

ولی لطفا برای اینکه سیاهی دورت برطرف بشه 

هر روز صدای اذان گوش بده ،نماز و ختم قرآن بردار..موفق باشی

هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤
بگو ببینم چیشده من حس شیششم بگیر نگیر داره یهو دیدی گرفت

اون مرده اون سری عمدی تو پیام اینجور گف یا راست گف اشتباه بوده؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

طرف نامزدت نیست. نه؟ سوالمو با حس پرسیدم حالا بگو

میشه لطفا بگی اونی که عاشقشم عاشقمه؟

اگه اره باهم ازدواج میکنیم؟

الان به چی فک میکنی ناراحته؟

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم