2777
2789

سلام خانما من اولین بار استفاده کردم  و منتظرم چند درصد احتمالش هست که نتیجه بگیرم این ماه؟ اگه مثبت نشد ماه بد بارم همین قرصو آمپول استفاده کنم یا فقط قرص کافیه؟؟ تجربه شما چیه

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اولین ماهمه

پنج شنبه بی بی میزنم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

من با کلومیفن و امپول اچ‌‌سی‌جی باردار شدم

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
من با اولین استفاده هردوتاش باردار شدم دوقولو

چه خوب چشمت روشن خانومی منم مشکل خاصی ندارم همه چی نرمال بود حامله نمی‌شدم دکتر داده 28 روز پریودم میشه عزیزم قبل موعدت بی بی زدی؟؟ 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
بستگی داره من الان پنج ماهه استفاده میکنم

مشکل شما چیه همسرتون هم آزمایش دادن 

من با اولین ماه استفاده از لتروزل تنها باردار شدم متاسفانه سقط شد الان باز شروع کردم دوماه خوردم فعل ...

عزیزم ایشالا خدا دامنتو سبز کنه و حامله بشی منم اولین برره که قرص و آمپول استفاده مردم خیلی امید دارم تا خدا چی بخواد برامون

من با کلومیفن و امپول اچ‌‌سی‌جی باردار شدم

خداروشکر که نتیجه گرفتین با اولین مصرف حامله شدین قبل پریودی بی بی چک زدین؟ 

چه خوب چشمت روشن خانومی منم مشکل خاصی ندارم همه چی نرمال بود حامله نمی‌شدم دکتر داده 28 روز پریودم م ...

لکه لانه گزینی دیدم بعد۱۲روز از تزریق فکر کردم پرید شدم که دیدم باردارم

ولی اینم بگم دوقولوهام نموندن و فوت شدن یکیشون تو دو ماهگی و دومیش تو۳۹هفتگی بند ناف پیجید بود خفه شده بود

الانم دوباره به امید خدا رفتم واسه اقدام بعد ۶ماه از ایمان تلخم و درحال خوردن لتروزلم و فردا باید سینال اف بزنم ان شاءالله

منم اولین ماهمه پنج شنبه بی بی میزنم

ایشالا که مثبته عزیزم علائم چی داری شما چند روز به پریودت مونده

لکه لانه گزینی دیدم بعد۱۲روز از تزریق فکر کردم پرید شدم که دیدم باردارم ولی اینم بگم دوقولوهام نمون ...

چه بد خیلی سخت بوده برات ایشالا که دوباره مامان بشی و سلامت دنیا بیاری عزیزم منم سینال اف زدم ایشالا که نتیجه بگیریم