2777
2789
عنوان

شوهرم😪

344 بازدید | 15 پست

اون طلاق میخواد اون میگه نمیخوامت .ولی بذاریم دادگاه میگه من دوسش دارم طلاقش نمیدم حقو ب اونومیدن .میگه فقط ۱۰ میلیون بهت میدم و وسایل خونه ببر و جداشیم چکار کنم که اون مقصر بشه بخدا مقصر نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دادگاه بگو بگو پیش شما اینجوری میگه یا یه وکیل بگیر  پسرعمه منم این کارو میکرد

خب وکیلم خواسنم بگیرم دفعه قبل وکیله ته دلم خالی کرد میگفت مهریه چون هیچیم نداره اصلا خیلی اسون شده برا مردا .خودت اذیت میشی

خب وکیلم خواسنم بگیرم دفعه قبل وکیله ته دلم خالی کرد میگفت مهریه چون هیچیم نداره اصلا خیلی اسون شده ...

یه وکیل دیگه بگیر شوهر منم هیچی نداشت فقط ماشین داشت که به نام خودش نبود و پول پیش خونه 

که همشو ازش گرفتم 

یا تو هم مثل خودش اذیتش کن انقدر اذیت کن تا جون به لب بشه 

عدم تمکین زده برات؟

مرسی خداجونم❤
خب وکیلم خواسنم بگیرم دفعه قبل وکیله ته دلم خالی کرد میگفت مهریه چون هیچیم نداره اصلا خیلی اسون شده ...

راست میگه .قسط بندی میکنن‌ ماهی داشت یک سکه نداشت دوماه ‌‌‌‌یک سکه 

راست میگه .قسط بندی میکنن‌ ماهی داشت یک سکه نداشت دوماه ‌‌‌‌یک سکه 

سه سال پیش واسه منو ۴ ماه یه سکه برید قاضی احمق البته شوهر من علاف بود اگه شوهر ایشون کار دولتی داشته باشه بهتره

من ترجیح دادم هر چی داشت گرفتم جدا شدم

مرسی خداجونم❤
سه سال پیش واسه منو ۴ ماه یه سکه برید قاضی احمق البته شوهر من علاف بود اگه شوهر ایشون کار دولتی داشت ...

بستگی به درآمدش داره .اره کار دولتی باشه قاضی می‌تونه به درآمدش نگاه کنه بگه توانایی پرداخت چقدر رو داره 

بستگی به درآمدش داره .اره کار دولتی باشه قاضی می‌تونه به درآمدش نگاه کنه بگه توانایی پرداخت چقدر رو ...

بله درسته .خدا کنه هیچ زندگی خراب نشه و به اینجاها نکشه خدا خودش به همه رحم کنه

مرسی خداجونم❤