2777
2789
سلام 🙂  اون امضای سبزت خیلی برام جالب بود . منو یاد بعضی فراز های دعای کمیل انداخت و این حسو ...

آخ قربونت انشااللا که خدا از دهنت بشنوه.همیشه از خدا میپرسم  که جواب زحماتم چی شد💚💚

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

من خودم دوس دارم زیر بیست و پنج باشه که تفاوت سنی مادر و بچه کم باشه و تعداد بچه ها بیشتر از دوتا باشه😃

اینجوری وقتی بچه ها بزرگ میشن همدیگه رو دارن و میتونن همو حمایت کنن یا حتی وقتی پیر بشم زحمت هام بین بچه ها تقسیم میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی با پسرعموم هم از نطر تحصیلات به هم نمیخوریم  چون ایشون زود وارد بازار کار شدن تو همون ...

بشین همه معیاراتو بنویس بعد همه خوب و بد دوتا موردم بنویس واقعیم باشه یعنی چیزی که همین الان هستن

ببین کدومش نزدیکتره به خواسته هات با همون صحبت کن چیزایی که مد نظرته بگو اگه اوکی شد که خوبه اگه نشد اصراریم نیس حتما بین این دونفر انتخاب کنی

اگه با خواهری کسی خیلی راحتی میتونی ازش کمک بخوای راهنماییت کنه