۳۰ سال البته شاید خیلی ها بگن دیره ولی به نظرم خانم تا ۲۶ سالگی باید درسشو بخونه مستقل بشه بعد ازدواج کنه و بچه زیر نظر تربیت یک خانم با تجربه بزرگ می شه و البته تحصیل کرده
تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن
٢٥ به بالا...البته ب نظرم هرموقع ك حس كردي واقعا نياز داري ب بچه و ميتوني يه ادم رو ب اين دنيا بياري و تحويل جامعه بدي درست و حسابي. و البته از لحاظ روحي و ذهني امادگي داشتي و صدد البته شرايط مالي اوكي باشه...و اينكه خودت ب هدفهات و ارزوهات رسيده باشي تو زندگيت و...اون موقع وقت بچه دار شدنه.( اونم اگر دوست داشتي!!! )
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
یجوری باشه ک هم ادم خوب از پسش بر بیاد هم بچه وقتی بزرگ میشه پیر نباشه ادم یکم جون باشه
اره موافقم
برا همین من گفتم ۲۶
تا مثلا تو ۳۰ سالگی هم اقدام به بچه دوم کرد
مخالف بچه آوردن تو سن بالای ۳۵ هستم
البته همه اینا شرایط مناسب، همسر خوب، مالی خوب رو هم میطله
دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید.
به نظرم اگه ادم با همسرش مشکل حاد نداره و یه مقداری زندگیشون جا افتاده و خودشم امادگیشو داره میتونه بیاره چون درس رو میشه در حین بچه داری هم خوند ولی شاید اهسته تر بشه. پول هم معتقدم بچه روزی شو میاره
فقط میتونم بهت بگم به دور از هیجانات تصمیم بگیر هرکدون برات بهتره اینکه طرف خیلی بخوادت و از لحاظ ف ...
اره ولی با پسرعموم هم از نطر تحصیلات به هم نمیخوریم
چون ایشون زود وارد بازار کار شدن تو همون دیپلم موندن
و این برام یه جوره که مثلا من بعدها تا دکترا برم ولی همسرم تو دیپلم بمونه 😪😪
چه کنم
دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید.