2777
2789

میخایم خونه مون رو بازسازی کنیم بین پارکت و سرامیک موندیم.

مشکل اینکه پارکت به اب حساسه که به کنار

و الان سرامیکهای سایز بزرگ خیلی قشنگی هم توی بازار هست

پارکت قشنگتره ولی چند تا از دوستامون که پارکت کار گذاشته بودن گفتن بعد از مدتی همش دستشون به بالا اومدن پارکتها بند بوده.

خاستم نظر دوستان رو بپرسم

پیشاپیش از همه دوستانی که راهنمایی میکنند سپاسگزارم🙏🙏🙏🌺🌺🌺

بخدا من خانم هستم آقا نیستم فقط میخاستم امیدوار باشم☺☺☺
یعنی چی دستشون به بالا اومدن پارکتها بند بوده؟؟؟

بعد از مدتی در اثر تغییرات دما پارکت دچار انقباض و انبساط میشه و از زمین بلند میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارکت شیک تره،فقط به حجم آب زیاد حساسه که روش بمونه تا روش کمی خیس شد دستمال بکش خشکش کن مشکلی پیش ن ...

شما خونه تون پارکته ؟

تا حالا لبه هاش بلند نشده ؟

من خونم پارکته 5 سال بیشتره 

نه لبه ها که زیر قرنیره 

تو اشپزخانه یع بار پسرم پارچ اب رو ریخته بود چند ساعت مونده بود نمی تونستم تمیز کنه یه ذره باد کرده که اصلا محسوس نیست خودمون میفهمیم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
شما خونه تون پارکته ؟ تا حالا لبه هاش بلند نشده ؟

آره اتاق پذیرایی و هال پارکته،و فقط یکبار به خاطر سهل انگاریه خودمون،شوفاژ پذیرایی آب میداد که بغلش باد کرد بلند شد و بعدا تعمیرش کردیم

پارکت شیک تره،فقط به حجم آب زیاد حساسه که روش بمونه تا روش کمی خیس شد دستمال بکش خشکش کن مشکلی پیش ن ...

ممنون🙏🙏🌺🌺