2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین😔

232 بازدید | 20 پست

من اولین باره ازتون همچین چیزی میخوام خیلی درموندم وگرنه مزاحمتون نمیشدم نفری یه صلوات برام بفرستین

حالم خیلی خیلی خیلی خیلی بده 

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

اقا برا منم دعا کنین هم برام مشتری بیاد هم به عشفم برسم

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرستادم عزیزم...چرا؟

چندین روزه دارم جون میکنم و نباید دارو استفاده کنم اگزمای شدید بارداری زدم دور هاله پستان هام همین الان دارم اشک میریزم و مینویسم چندین شبه اصلا خواب ندارم

خارش شدید سوزن سوزن شدن و درد حالت های عجیبی که تا حد جنون میبره منو

خدا برا هیچکی نیاره فقط دارم خودشو صدا میزنم بهمه رحم کنه 

عزیزم....ایشالا ک بهتر بشی...دکترت چی میگه؟ من از تهوع حالم ناخوشه

دکتر زنان خودم هیچی نداد گفت روغن زیتون یا نارگیل بزن

دوتا دکتر پوست رفتم یکیشون متاسفانه تشخیصش اشتباه بود داروی قارچ بهم داد همون بدترم کرد 

یکیشونم که جدید رفتم دوتا دارو داده که تو نت سرچ کردم برا نی نی خیلی ضرر داره برا همین نخوردمشون

خلاصه هیچی فقط دارم زجر میکشم

عزیزم ناشکری نکن کاش من فقط حالت تهوع ام ادامه داشت دقیقا دو هفتس درگیر این موضوع شدم😔

عزیزم فرستادم، ان شاءالله به زودی خوب بشی 🌱

داروهای دکتر دومی رو با پزشک زنان مشورت کن ببین اگه برای بچه مضر نبود مصرف کن. توی نت خیلی چیزا هست که دکترا میگن اشتباهه، بعضیاشون هم درسته.

پزشک خودت شاید بگه بی ضرره گلم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

چله حدیث کسا ونماز شب وارد لینک بشید

با اجازه استارتر

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
چندین روزه دارم جون میکنم و نباید دارو استفاده کنم اگزمای شدید بارداری زدم دور هاله پستان هام همین ا ...

دورت بگردم خدا سلامتی بده من برات فرستادم۵۰ تا

از کتابفروشی پرسیدند: وضع کسب و کارت چگونه است؟گفت: بسیار بد، چون آنهایی که پول دارند اهل مطالعه نیستند و آنهایی هم که سواد دارند پول ندارند !!!

صلوات فرستادم 

الهی مشکتون حل بشه

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
عزیزم فرستادم، ان شاءالله به زودی خوب بشی 🌱 داروهای دکتر دومی رو با پزشک زنان مشورت کن ببین اگه بر ...

ممنونم مهربونم خیر ببینی باشه دوباره میرم پیشش 💚💚💚

دورت بگردم خدا سلامتی بده من برات فرستادم۵۰ تا

عزیز دلم خدا خیرت بده ممنونم از قلب بزرگوار و مهربونت ان شاءالله خدا بهترین هارو نصیبت کنه و تموم آرزوهات خاطره بشن💜❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️