2777
2789
عنوان

دلدرد و تب بچه 3سالع

1134 بازدید | 9 پست

سلام پسرم از دیشب یهو دلدرد و تب داره یعنی از چیه ؟بدون ابرزیش و سرفه و هیچی

وزن اولیه87،..80🔓75🔓 73🔓70🔓65🔒😒😝دارم به هدفم نزدیک میشم خدای من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت داره عزیزم دختر منم اینجوی شده بود اگه شربت مترونیدازول داری بهش بده  بعدشم حتما ببر د ...

چرا اینجوری میشن یعنی

عفونت  چی؟

عفونت شکمی...ویروسه عزیزم

احتمالا ویروس وارد بدنش شده

دختر من یه شب تب کرد و یک بار اسهال شد...بعد از دادن مترونیدازول عفونتش از طریق مدفوع خارج شد..البته دیگه اسهال نشد...من یکم خون و خلط تو مدفوعش دیدم....

وقتی تب میکنن صد در صد عفونته عزیزم

حتما دکتر ببرش انشاالله زود خوب بشه

عفونت شکمی...ویروسه عزیزم احتمالا ویروس وارد بدنش شده دختر من یه شب تب کرد و یک بار اسهال شد...بعد ...

یعنی میتونه از کثیفی باشه

یعنی میتونه از کثیفی باشه

بله عزیزم دستش کثیف بوده تو دهنش کرده

بعضی وقتا به غذا هم حساس میشن

من به دخترم یه مدت به عنوان میان وعده نودلیت میدادم که اینجوری شده بود....

بعد از اینکه خوب شد یکبار امتحانی دادم به یک ساعت نکشید گفت دلم درد میکنه و رفت تخلیه کرد خوب شد....

اگر غذای جدیدی بهش دادی شاید از اون باشه

بله عزیزم دستش کثیف بوده تو دهنش کرده بعضی وقتا به غذا هم حساس میشن من به دخترم یه مدت به عنوان می ...

مممون  وقت گزاشتی جواب دادی،،،خیلی ناراحت شدم

مممون  وقت گزاشتی جواب دادی،،،خیلی ناراحت شدم

سلام دخترتون خوب شدن  , پسرم تب داره با درد شکم خیلی نگرانم

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه