2777
2789

خانما خودتون یا تو آشناها دیدین از این ماشینا خریده باشن؟؟تمیز و کارکرداشون رو کمترن واقعیه؟چون با قیمت کمتر از بازار دارن میفروشن!! واینکه زمان فروشش مشکلی پیش نمیاد؟؟

İyi ki sevmişim seni

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتون خرید داشتین؟میخوام مطمئن‌بشم ک تمیزن چون اگ اونجوری ک میگن ماشیناشون خوبه و حتی شرایط اقساطم ...

آره وای اینطور نیس که همیشه صددرصد تمیز باشه، خوب ماشینه دیگه ، خودتونم یه نگا بندازین فنیش بد نباشه 

کلا خرید باید با چشم باز باشه فرق نداره که

[QUOTE=218776960]خودتون خرید داشتین؟میخوام مطمئن‌بشم ک تمیزن چون اگ اونجوری ک میگن ماشیناشون خوبه و حتی شرایط اقساطم ...[/QUOT

ماشینهای مزایده ای اول باید از جای معتبر خریداری بشه که از لحاظ اسنادی مشکلی پیش نیاد دوما اکثر این ماشینها مشکل فنی دارند چون ادارات ماشینهایی رو که هزینه تعمیراتشون دیگه به صرفه نیست برای مزایده میزارند به این هم باید دقت کنید که هزینه تعمیرات قیمت تمام شده رو چقدر میکنه

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
آره وای اینطور نیس که همیشه صددرصد تمیز باشه، خوب ماشینه دیگه ، خودتونم یه نگا بندازین فنیش بد نباشه ...

اره گلم میدونم چون همیشه هرچی بگیریم صددرصد کارشناس میبریم ولی من مشکلم با مزایده بودنشه بعدا تو فروشش مشکل نداشته باشیم 

İyi ki sevmişim seni
[QUOTE=218776960]خودتون خرید داشتین؟میخوام مطمئن‌بشم ک تمیزن چون اگ اونجوری ک میگن ماشیناشون خوبه و ...

اگ با شرط و کارشناسی بشه و فنیش مشکلی نداشته باشه و همچنین اسناد...بعد خرید تو فروشش مشکلی ک نداره؟؟

İyi ki sevmişim seni
اگ با شرط و کارشناسی بشه و فنیش مشکلی نداشته باشه و همچنین اسناد...بعد خرید تو فروشش مشکلی ک نداره؟؟

یک تاپیک زدم برای خرید خودرو لطفا بخونید و عینا اجرا کنید مشکلی پیش نمیاد راحت هم میتونید بفروشید

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم