2777
2789
عنوان

دیدین گفتم شوهرم زن گرفته وتواتاق خواب گرفتمشون؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 7236 بازدید | 161 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شوهرش بفهمه طلاقش میدن احتمالا هم میگن شوهرت عقدش کنه.شلاق هم براشون مینویسن

هر دو متاهلن ها هر دو اعدام میشن 

قوانین عوض شده 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
والا چندتاوکیل صحبت کردم گفتن به هرحال باید چهارباراقرار کنن که باهم نزدیکی داشتن یاچهارتا مرد شهادت ...

عه شما خرم سلطانی؟من یادمه قدیما باشوهرت مشکل داشتی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

والا چندتاوکیل صحبت کردم گفتن به هرحال باید چهارباراقرار کنن که باهم نزدیکی داشتن یاچهارتا مرد شهادت ...

مرد شاهد؟؟

یعنی مردا دیده باشن رابطشونو؟😲

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

نخیر حرام ابد میشه کسایی که متاهلن وباهم نزدیکی کنن

اشتباه کردی کار رو به پلیس کشوندی اگر بچه داری الان بچت باباش میشه اعدامی مگه اینکه بگه گول خورده و نمیدونسته زن متاهله اینجوری میشه یکاری کرد 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
بدترش هست اعدام هر دو طرف تو هفته پیش مگه ندیدی اعدام کردن  چون هر دو متاهل بودن

کیواعدام کردن ؟؟والا من پرسیدم گفتن بایددرحال نزدیکی چهارتامرد ببینتشون تااعدام شن ایناشبش استوری گذاشتن دست تودست هم توماشین اهنگ ورقص دستاشون شبوباهم بودن من صبح رسیدم رفتم تو خواب بودن تورختخواب باهم زنگ زدم پلبس اومد دیگه تورختخواب نبودن که دختره تواتاق خواب بو شوهرمم جلودراتاق خواب بادیگاردش بود میگفت ب کسی مربوط نیست زنمه

نخیر حرام ابد میشه کسایی که متاهلن وباهم نزدیکی کنن

الان میخوای هردوشون اعدام بشن؟!

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘