2777
2789
عنوان

بنظرتون چنین دکتری پیدا میشه 🤔

178 بازدید | 8 پست

من میبینم اطرافیانم ژل لب میزنن شبیه اردک شدن ژل صورت زدن چندضلعی شده  صورتشون و دماغاشون عمل دماغ کردن انگار سرسره شده قوس دماغ دکتری پیدا میشه که ژل لب خیلی طبیعی بزنه اصلا تابلو نشه ومثلا دماغو طبیعی عمل کنه ؟اصلا کارای بعضی دکترا مثل ژل لب روسی واینارو میبینم طرف شکل عروسک باربی شده دکتر خوب ازکجا پیدا کنیم 🤔🤔پیجارو هم میبینم احساس میکنم فتوشاپه همه میگن دست نزن چهرت خیلی خوبه ولی دوس دارم لاقل ژل لب بزنم اما میترسم زشت بشه 

خدایا داده ونداده ات راشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر یحیوی تهرات کارش عالیه 

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 
دکتر یحیوی تهرات کارش عالیه 

تهران 

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 

چه کاریه طبیعی باش مگه چهره خودت چشه؟

من بینی ام بزرگه ولی عمل نمیکنم از بس بینیای زشت و فانتزی دیدم میترسم اون طوری دربیاد ،چقدر هم اعتماد به نفس دارن فکر میکنن ملکه زیبایی شدن با اون چهره های مصنوعیشون که هیچ عضویش با هم جور نیست چشما ریز لبا بزرگ بینی دو تا سوراخ گونه ها انگار دو تا بالش چونه باریک   

.
اره دوس ندارم پلنگ وباربی شکل بشم بعدم عشوه شتری بیام 😂😂😂😂

چقدر بامزه ای 

با اینهمه نمک احتیاج به ژل نداری🌹 ولی از شوخی گذشته ژل مدل روسی درسته اردکی نیست ولی کاملا تآبلوئه و بسیار هم حرفه ای باید زده بشه 

خیلی دکترها ژل لب رو کم حجم و نچرال میزنن و خوب سایرین متوجه ژل داشتن لب اون ادم‌نمیشن فقط قیافه طرف بهتر میشه