2777
2789

من ٢٢ هفته بار دارم خواهرشوهرم بچه اش مریض میشه همش شوهرمو صدا میزنع که بچه شو ببره دکتر.حتی احتمال میدم کرونا گرفته.

شب ساعت ٩ تا ساعت١١ ونیم شب با این وضع ام تنها بودم انقد گریع کر دم.خودم دلپیچه و اسهال هم گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا گریه کردن لازم نیست. مادر قوی بچه قوی به دنیا میاره. ولی با شوهرت صحبت کن. چرا شوهرخواهرش خودش بچه رو نمیبره؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

22هفته چرا دلپیچه داری برو دکتر

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

اکثر بیمارای کرونا به خاطر داغون بودن روحیشون وضعشون خراب میشه..آدمهای با روحیه بالا و مثبت اندیش حتی از دلتا و.. هم به راحتی عبور میکنن..

توام یادبگیر هر روز اب نمک غرغره کنی ،چیزایی که سیستم دفاعی رو قوی میکنه بخوری..ویتامین سی و پرتقال و..بخوری..اگر معده ات ترش نمیکنه همراه غذا سیر و پیاز و ماست موسیر و.. بخوری زنجفیل تو غذاهات بزن ..

گریه که چاره نمیشه..

بچه ات دنیا بیاد هرکی از راه برسه به خودت دست نده روبوسی نکنه..صددرصد بچه تو بوس میکنن..یا شوهرت سرکار میره صددرصد پروتکل ها  رو که رعایت نمیکنه..ممکنه ناقل بشه خدایی نکرده ..جوری رفتار نکنه که فرداها اگر خودتون یه روز مریض شدید و اونا رو هم مریض کردید بینتون کدورت شه..پیش میاد دیگه..یه روز دیگران مارو مریض میکنن یه روز ما دیگران رو مریض میکنیم..گریه نداره که..