منم مشکل بچه دار شدن داشتم شوهرم اولش گفتن آزمایشاش خوبه اما بعدش یه دکتر گفت فقط برو فلان آزمایشگاه اونجا گفتن فقط یه کم تحرک اسپرمش کم هست بعد دارو و اینا دادن هم من میخوردم هم شوهرم اما تاثیری نداشت بعد رفتیم رویان اونجا ازش آزمایش گرفتن با آزمایشگاه های شهرستان خیلی فرق داشت گفتن هم تعدادش خیلی کم هست هم تحرکش خیلی کم هست حالا شما هم یه بار آزمایشگاهتون رو عوض کن شاید واقعا شوهرتون مشکلی داشته باشه
من بعد 5 سال حرص و جوش خوردن و هربار با پریود شدن گریه کردن و عزا گرفتن اونهمه دارو خوردن بهمون گفتن باید آی وی اف کنین و خودتون بچه دار نمیشین نمیدونی هربار چقدر گریه میکردم و اشک میریختم چقدر تنهایی از مطب دکتر یه مسیر طولانی رو تا خونه میومدم و توی راه گریه میکردم دیگه نا امید شدیم و قرار شد پولامون رو جمع کنیم و یک سال دیگه بریم آی وی اف شوهرمو فرستادم باشگاه خیلی برای مردها و اسپرمشون باشگاه تاثیر داره خیلی خوبه و دیگه فقط کارم سر نماز دعا خوندن بود و همش به خدا میگفتم خدایا هیچ کس غیر تو نمیتونه به دادم برسه یه کاری کن خودت بهم بچه بده و نزار کارم به آی وی اف بکشه ( بدون هیچ دلیلی خیلی میترسیدم از آی وی اف ) همش میگفتم خدایا من به تو پناه میبرم همونطوری که به حضرت مریم بدون اینکه شوهر داشته باشه فرزند عطا کردی همونطوری که به حضرت زکریا و زنش در سن پیری و ناباروری یحیی رو عطا کردی به منم فرزندی سالم و صالح عطا کن و دعاهایی رو حضرت زکریا برای درخواست فرزند از خدا میخواند رو منم بعد هر نمازم میخوندم و 3 بار هم نادعلی رو هرروز میخوندم ( یه خانومی که 18 سال بچه نداشت و بعد 18 سال یهویی بدون هیچ دوا دکتری بچه دار شد بهم گفت هر روز روزی سه بار نادعلی به نیت بچه دا شدن بخون میگفت من اینجوری جواب گرفتم ) یادمه روز عرفه بود من خیلی اون روز و اون شب گریه کردم دیگه چند روز بعدش باید پریود میشدم کلی دعا خوندم و گفتم خدایا میدونم پیش تو کاری نداره حتی الان که نزدیک پریودم هست تو اگر بخوای میتونی کاری کنی که من باردار بشم و دقیقا اون ماه من باردار شدم باورت نمیشه انگار رو ابرا بودم و همه دکترا با تعجب میگفتن تو خودت باردار شدی بدون آی وی اف آخه چطور ممکنه اما خدا خودش بهم بعد 5 سال بچه داد از خدا میخوام خودش به بزرگی و عظمتش به تو هم فرزندی سالم و صالح عطا کنه