2777
2789
عنوان

می خوام برم عروسی ولی پریودم

3329 بازدید | 24 پست

😫😫😫😫😫😩😩چکار کنم درد هم دارم پریود لباسم سفیده      دل درد هم دارم وااااای

لطفا راه کار بدید 

خواهش می کنم نگید کروناست اینا لطفا جواب منو بدید عزیزان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس سفید نپوش که آبروت می‌ره🤣 

مسکن بخور، دردش کمتر میشه. 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

دم کرده گل گاوزبان و یک قرص مفنامیک اسید بخور

زیر پد بهداشتی، دو سه لایه پد روزانه هم بذار تا نم گیری بیشتری داشته باشهاگر لباست اونقدر چسبون نیست که چیزی مشخص باشه یک کن یا شلوارک هم بپوشید تا از نم دهی جلوگیری کنه

در حین عروسی هم یکبار پد رو عوض کن تا خیالت راحت باشه

حرف عشق میزنی؟ در من زنی مرده است،،،    ،،،،،،،      پرسی که چگونه ای، چه گویم؟ کز مرده برون نیاید آواز  ،،،،،،،،  سورنجان یا گل حسرت یک گیاه دارویی زیبا اما به شدت سمی هست،،                   همینقدر خوب، همینقدر خطرناک             خواهش میکنم سعی کنید غلط املایی نداشته باشید ،     منظورم اشتباه تایپی نیست، منظور فقط غلط املایی ست، 

دوتا مفنامیک اسید بخور

6 ساعت قبلش بخور

قبل رفتن هم بخور

نوار بهداشتی همراهت هم باشه

دوتا از این مخصوص شب بزار

شورت اضافه هم همراهت ببر

اونجا هم زود به زود برو دستشویی عوض کن اگه شدیده

اخه برا این عروسی خریدمش 🥺  همه لباسام دیگه اندازم نیست از قبل کرونا چون دیگه نپوشیپشون من لاغ ...

خب وقتی پریودی آبرون مهمتره یا لباسی ک خریدی ....چی بگم والا

خدایا مرگمو بده ،راحتم کن...😭