2777
2789
عنوان

پرولاکتین بالا .. کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 36 پست
ترشح هم داشتی بعد قطع قرص بالا نرفت دوباره؟

ترشح نداشتم

درد وحشتناک سینه داشتم

زمان پریوپ به سینه هام فوت میکردی جیغ میزدم از درد

توی‌اقدام به بارداری پزشکم گفت با پرولاکتین بالا باردار نمیشی

خلاصه دو ماه قرص خوردم

در حالت عادی همه با همین دوماه درمان میشن

که مال من کامل اومد پایین ولی به محض قطع قرصها رفت بالا

دکترم ام آر آی نوشت

دید یه غده کوچک هیپوفیز مغز دارم 

گفت خطرناک نیست اما باعث بالا رفتن پرولاکتین بدون دارو میسه

که گفت مجدد دوماه دیگه دارو بخورم و در حین دارو اقدام داشته باشم

اگه باردار شدم قرص رو بزارمش کنار

با قرص کنترلش کردم

بعد از بارداری گذاشتم کنار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترشح نداشتم درد وحشتناک سینه داشتم زمان پریوپ به سینه هام فوت میکردی جیغ میزدم از درد توی‌ا ...

هنوز باردار نشدی ؟  منم تو اقدامم . سه هفتس شروع کردم قرص رو .  قبل قرص ها ام ار ای دادم سالم بود . 

خدایاشکرت بابت همه چیییییز!!!!!!!
 خارجیش پیدا نمیشه که

سال ۹۷  من گرفتم ب سختی .خیییییلی گشتم و بلاخره پیدا کردم ی شیشه خیلی گوجک داخلش ۸ تا دونه خیییییلی ریز قرص بود ۲۲۰ تومن 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
والا منم داشتم دوماه تمام هفته ای یکبار قرص داستینکس خوردم تا خوب بشم

من چند بار چند قطره ترشح شفاف دیدم وقتی فشار میدم 

لازمه حتما آزمایش بدم و قرص مصرف کنم یا قطع میشه خودش

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙
هنوز باردار نشدی ؟  منم تو اقدامم . سه هفتس شروع کردم قرص رو .  قبل قرص ها ام ار ای دادم س ...

چرا عزیزم توی دوماه دوم که قرص رو شروع کردم آخراش به یاری خدا باردار شدم و قرص رو درجا قطع کردم

درواقع با قرص پرولاکتین کنترل شد 

من ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پرولاکتین هزار ب بالا بود ن ترسح سینه دارم ن چیزی پریود نمیشم فقط ولی واژنم ترشح سفی ...

ترشح  سفید از واژن  منم دارم . متنفرم ازش .. عفونت نیس بدون بو و خارشه 

پریودامم نامنظمه . ترشح هم با فشار دست ی قطره بی رنگ میاد . قرص ایرانی گرفتی؟

من چند بار چند قطره ترشح شفاف دیدم وقتی فشار میدم  لازمه حتما آزمایش بدم و قرص مصرف کنم یا قطع ...

حتما حتما برو ازمایش .  اگ خواستی اقدام کنی سخت میشه برات

ترشح  سفید از واژن  منم دارم . متنفرم ازش .. عفونت نیس بدون بو و خارشه  پریودامم نام ...

من بعد سقطم اینجوری شدم از شهریور تا الان ی باز پریود شدم ازه ایرنایه چهار تاس هفته ای نصفی بخورم چند پقت بعد پریود میشم ب نظرت😕