2777
2789
عنوان

چندتا مریضی دارین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 96 پست
یعنی سه بار در طول روز؟؟

بله .پدرم گرید کبدش سه بود یک‌ماهه خدارو شکر شد گرید یک.

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواظب باش من ی هفته روزی ۳تامیخوردم معده دردشدید گرفتم بعدش فهمیدم ک زخم معده میاره.۶ماه طول کشید مع ...

اع مطمعنی بخاطر این بوده؟آخه پدرم هم میخوره تقریبا یک ساله برادرشوهرمم همینطور

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

حالا که همه مریضیم

این ترگل ورگلای تو خیابون کیان؟

من جون به دستام نیست تا اشپزخونه برم😐

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

زیاده از کدوم بگم 

دیسک کمر سه تا شدید 

مشکل تنگی کانال نخاعی که باید عمل کنم 

فیبرومالژیا 

مشکل اعصاب 

کمبود ویتامین ث شدید 

کبود شدن بدنم بی دلیل 

تپش قلب 

زانو هام مشکل دارن

معدم مشکل داره

ضعیف بودن چشم 

کیست.  مشکلات هورمونی . تنبلی تخمدانی 

دندون خراب 😂

فشارخون 

افت قند 

چربی خون و کبد چرب هم داشتم برطرف شد 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
زیاده از کدوم بگم  دیسک کمر سه تا شدید  مشکل تنگی کانال نخاعی که باید عمل کنم  فیب ...

ارتروز گردن یادم رفت 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
اع مطمعنی بخاطر این بوده؟آخه پدرم هم میخوره تقریبا یک ساله برادرشوهرمم همینطور

اره مطمعنم یکی ازفامیلامون برا لاغری میخورد معدش خونریزی کرد.روزی ی دونه بخورید یدفعه روزی ۳تا عوارض خودشو داره

آلرژی دارم بدجوووور

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد