2777
2789
عنوان

چندتا مریضی دارین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 96 پست
ممنونم رژیمم گرفتن پدرتون؟؟؟؟

آره شبا کمتر غذا میخورد برنجی نمی‌خورد شبا.ببستر شبا ماست و خیار ماست و کدو میخورد .

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدتر از همه پی سی او از ریخت انداختم

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
الان متاسفانه خیلی هامون درگیر بیماری هستیم

قبلا فقط سن های بالا درگیر بیماری بودن

الان تو جوونها خیلی شایعه

ماها مریضیایی داریم که ننه بزرگامون نداشتن

خدا واقعا سلامتی بده

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

قبلا فقط سن های بالا درگیر بیماری بودن الان تو جوونها خیلی شایعه ماها مریضیایی داریم که ننه بزرگام ...

دقیقا همینطوره

قبلا غذاهای سالم میخوردن

تحرک داشتن

به موقع میخوابیدن وبیدار میشدن

الان کدوممون واقعا رعایت میکنیم

غذاهای شیمیایی

استرس

گوشی وغیره

پدر خودمون رو دراوردیم

ان شاءالله سلامت باشیم همگی

تو همین تاپیک با وجود سن کم کلی بیماری داره طرف

اکثرا همینطوری هستیم

خدا رحم کنه

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
دقیقا همینطوره قبلا غذاهای سالم میخوردن تحرک داشتن به موقع میخوابیدن وبیدار میشدن الان کدوممون و ...

کاملا موافقم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

میگرن. ناراحتی اعصاب. افسردگی. نازایی .پسوریازیس .بی‌حالی بیش از حد .کمبود آهن شدید تیروئید کم کار.دوبارم ای وی اف کردم ک نمی‌دونم درد تخمدانم از اونه یا ن ک همیشه درد می‌کنه جوری نمیتونم حرکت کنم🥺