2777
2789
عنوان

بچه ها میشه درمورد رنگ مو بهم کمک کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 43 پست
خب پس کارت راحت.... برو آرایشگاه بگو واست تنباکویی بزاره....دوست من پوستش روشن و تنباکویی کرده بهش میومد....
یاالله یا محمد یاعلی یافاطمه یاحجت الله ادرکنی ولاتهلکنی... میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید... مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من خودم موهام و کامل دکلره کردم بعد رنگ ترکیبی گذاشتم.........

رنگ ترکیبی قشنگتره....بخصوص اگه موهات و با دکلره تا یه پابه ایی روشن کنی
یاالله یا محمد یاعلی یافاطمه یاحجت الله ادرکنی ولاتهلکنی... میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید... مرسی
نه میتونی نکنی... تنباکویی خوش رنگ اما تن قرمزی داره دیگه اگه دوست نداری تن قرمزی این و نراز
نه قرمز دوست ندارم.نمیدونم چکار کنم چقدر سخته آخه شوهرم سخت گیره میگه رنگ موهای خودت خوبه ولی من بهش اصرار کردم حالا که قبول کرده میترسم زشت بشم کلی ازم برنجه
نهال جان یه زنگ ساده مثل سی 9 هم میتونی بزاری... قدیمی شده اما خوش رنگه
پس ....... تو عکس و فیلم رنگ نشونش بده.... ببین چه رنگی دوشت داره؟
اگه موهات و تا یه پایه خیلی کم با دکلره روشن کنی رنگی که میزاری خوشگل تر میشه....مثلا" تا پایه 5یا 6 موهاتم اصلا" اسیب نمیبینه.... لا میتونی سه صفر بزاری بعد رنگ کنی