2777
2789
من موهام قهو ه ای تیره است میشه گفت تقریبا مشکی است کمی از گردنم پایین تره مدلشم تکه ای زدم تا حالا موهامو رنگ نکردم الان دوست دارم رنگ کنم البته پوستم سفیده و صورتم کشیده چشم و ابروم مشکیه به نظرتون چه رنگی بزنم به پوستم بیاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه موهات و با دکلره تا یه حدی روشن کنی رنگی که میزاری خوشرنگ تر میشه....
یاالله یا محمد یاعلی یافاطمه یاحجت الله ادرکنی ولاتهلکنی... میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید... مرسی
چون پوستت هم سفیده همه رنگ بهت میاد اما سعیی کن خیلی روشن نکنی چون بی روح میشی
یاالله یا محمد یاعلی یافاطمه یاحجت الله ادرکنی ولاتهلکنی... میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید... مرسی
امسال رنگایی با توناژ نارنجی و قرمز مده.... مثل عسلی یا تنباکویی... از کجایی؟
رنگ ترکیبی رو خودت نمیتونی درست کنی..... اگه بری تو لوازم آرایشی هایی که مو هم میفروشن.... رنگ ترکیبی خودشون درست میکنن بهت میدن
ههههه ..... نه ربط تداره میخواستم ببینم اگه کرج یا تهرانی بهت بگم از کحا رنگ ترکیبی بگیری...