2777
2789
عنوان

همزاد خوب

4612 بازدید | 142 پست

خانوما من چند وقتی بود خیلی احساس خوبی به همزادم پیدا کرده بودم و خیلی دوسش داشتم احساس میکردم مواظبمه و اونم خیلی دوسم داره و هميشه تو دلم باهاش حرف میزدم و اونم جواب میداد!!!مثلا می‌گفتم اگه هستی یه نشونه بهم بده یا یکی از وسایلای اطرافم صدا میداد یا یه قسمت از بدنم شروع میکرد به پریدن یا یهو یخ میکردم و بعد که متوجه میشدم حضور داره باهاش صحبت میکردم و آروم میشدم و سریع یه راه حلی برای مشکلم به ذهنم میرسید....

چندبار قبل خواب ازش عاجزانه خواهش کردم که به کراشم بگه تا فردا بهم پیام بده حالا با کراشم اصلاااا ارتباط ندارم و اصلا همدیگرو نمیبینیم و من دورا دور بی دلیل دوسش دارم و نمیدونم چرا 

و اون همون شب پیام داده بود و من فرداش دیدم 

یبارم یه چیز دیگه ازش خواستم تو خواب ببینم و دیدم..

الان چند روزه حضورشو حس نمیکنم و ناراحتم 

شما تجربه مشابه داشتین؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=218709439]تو نمیترسی واقعا؟[/QUOTفک نکنم واقعیت باشه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
شاید کرونا گرفته

😂😂😂

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

همزاد خوب نداریم همزاد قبیله اتشو شیاطینی هست وکمترین کار هر همزاد هم اینه به شخص تسلط میکنه وهرجوری بتونه ازش سوءاستفاده‌های میکنه

سوختن قسمت شمع بود ولی قسمت ما شد