2777
2789
عنوان

خرید عقد

323 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من چندوقت دیگ عقدم هست اینه من برای خرید نامزدی خانواده پسر برام لباس نامزدی، شال، کفش، نشون برام گرفتن، الان که میخوایم عقد محضری کنیم جشن نداریم لباس عقد میخوام مانتو شلوار بپوشم اونا میخوان برام بگیرن با حلقه، طلا میگیرن ما رسم داریم قبل عقد برا دخترچمدون عروس میگیرن قبل عروسی برا پسر چمدون میگیریم بعد اونا ی پسرشون ازدواج کرده بود بعد عقد برا دختر چمدون گرفتن یعنی قبل عروسی خانواده من میگن باید قبل عقد چمدون کامل عروس بگیرن بنظرتون درست میگن

وااای هنوز ازین رسما هست؟ اصلا نگی ها، بالاخره باهم ازدواج میکنید نمی‌ذاره بی لباس بمونی که! بعدشم خونه بابات لخت نیستی که، لباس داری، همونارو بپوش. چرا انقدر ازدواجو سخت میکنید اخه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
وااای هنوز ازین رسما هست؟ اصلا نگی ها، بالاخره باهم ازدواج میکنید نمی‌ذاره بی لباس بمونی که! بعدشم خ ...

آره منم ازین رسمها دوست ندارم ولی این رسمها اختلاف خانواده ها زیاد میکنه متاسفانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شماهم خانواده داماد برای عروس قبل عروسی چمدون میگیرن

آره تمام خریدای لباس و چمدون و فلان همه قبل عروسی هست برای عقد لباس و کفش هست.

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
آره منم ازین رسمها دوست ندارم ولی این رسمها اختلاف خانواده ها زیاد میکنه متاسفانه

هرچی میکشیم از دست بزرگترامونه که انقدر سختگیرن

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
آره تمام خریدای لباس و چمدون و فلان همه قبل عروسی هست برای عقد لباس و کفش هست.

آره این درستش هست ولی چون خواهرام قبل عقد خرید چمدون کردند میگن به نامزدم الان خرید کنه اونام چمدون قبل عروسی میگیرن

آره این درستش هست ولی چون خواهرام قبل عقد خرید چمدون کردند میگن به نامزدم الان خرید کنه اونام چمدون ...

نمی دونم والا خرید چمدون و فلان برای نشون دادن تو حنابندون هست..حالا رسم شما رو نمی دونم...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
هرچی میکشیم از دست بزرگترامونه که انقدر سختگیرن

دقیقا درسته بزرگترها میخوان حرف خودشون باشه نامزدم هم برا نامزدیم خرید کرد هم خودش میخواد لباس عقد بگیره دیگ چمدون زیادیه برا بعدا

نمی دونم والا خرید چمدون و فلان برای نشون دادن تو حنابندون هست..حالا رسم شما رو نمی دونم...

آره عزیزم رسمها باهم فرق دارن ولی این رسمها هیچ خوب نیستن باعث اختلاف میشه

دقیقا درسته بزرگترها میخوان حرف خودشون باشه نامزدم هم برا نامزدیم خرید کرد هم خودش میخواد لباس عقد ب ...

خب همینارو به خانوادت بگو، بگو از الان این حرفارو بزنم فکر میکنن ندیده ام، کلا جالب نیست گفتنش

خب همینارو به خانوادت بگو، بگو از الان این حرفارو بزنم فکر میکنن ندیده ام، کلا جالب نیست گفتنش

میگن من رسم ما اینه نمیدونم چکار کنم بعد منم ک بهش گفتم گفتن ماهم رسم داریم دختر واسه پسر برای عقد پیرهن بگیره البته ما برا پسر برای نامزدی پیراهنشو، با پاپیون ما گرفتیم براش، الان میگن برا عقد برا پسر پیرهن بگیرید

میگن من رسم ما اینه نمیدونم چکار کنم بعد منم ک بهش گفتم گفتن ماهم رسم داریم دختر واسه پسر برای عقد پ ...

⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩ بهتره خودتون دو تا حل کنید. وقتی شما همش بگید رسم ما اینه رسم ما اونه، اونام همین کارو میکنن، کلا بحث پیش میاد تهشم نتیجه ای نداره جز ناراحتی