2777
2789
عنوان

لیزر موهای زائد

599 بازدید | 25 پست

کیا انجام دادن 

عوارض داره ؟ همیشگیه یعنی بعد چندوقت دوباره موها رشد نمیکنن؟‌ 

و اینکه چقدر درد داره 

حتی شنیدم سرطان زاست لطفا هر اطلاعاتی دارید برام بزارید ممنون 

اونی که باورت داره یک قدم جلوتر از کسی هست که دوستت داره

واقعن سرطانزاس؟

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 6 ماهه میرم .هیچ عوارضی نداره.دستگا درست با اپراتور خوب 

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

اگه عوارض داشت کل دنیا استفاده نمیکردن

من ۸روز دیگه جلسه سوممه

خیلی راضیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اسم دستگاهو میگی لطفا ؟ 

نکات قبل لیزر  و بعدش هم مهمه

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

سرطان زا که نیس😐این همه ادم رفتن لیزر همه سرطان گرفتن؟

تا چند ماه اول باید ماهی یه بار بری بعدش اپراتور لیزر بهت میگه مثلا ۳ ماه یه بار یا ۶ ماه یه بار بیا  دوره ۸ تا ۱۰ جلسه ایت که تموم شد سالی یه بار باید بری شارژش کنی

دردشم اندازه یک سوم یا یک چهارم اپلیدیه

عوراض زیادی نداره اما لیزر بهترین نتیجه رو روی پوست سفید و موی خیلی تیره داره  اگه پوستت تیره باشه ممکنه یکمیییی پوستت اذیت بشه

بی حسی استفاده کردی ؟

نه گفت اگه درد داری بی حسی بزنم برات ولی من گفتم نیاز نیس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم شنیدم ولی مطمئن نیستم

نه عزیزم هیجای جهان همچین موردی ثابت نشده اگه واقعا یک درصد باعث سراطان باشه سازمان غذا دارو لیزر رو منع میکنه میتونی تو نت یا هرسایتی اینو بخونی...

شما حداقل 8تا 12جلسه باید برید وقتی

دوره هارو کامل کردین دیگه بعد چندماه یا ممکنه 2سال مو رشد مجدد داشته باشه ولی نه به ضخامت و شکل قبلی که داشتی 

خیلی نازک و کرکی درمیان میتونی دوباره یک جلسه بری شارژ کنی تا دوباره همین روال چند وقت یکبار میری شارژ

بستگی به هورمون بدن داره 

همه مثل هم نیستن

ریپ بـزن، ولی لایـــــک نـکـن😢💜